Vridos

  /  CMV   /  Vridos N4 zet stappen richting Rayonkampioenschap CMV

Vridos N4 zet stappen richting Rayonkampioenschap CMV

Sliedrecht – Het op een na laatste toernooi al weer! En wat voor een! Notabene bij Sliedrecht Sport welke een aantal weken eerder nog lieten zien over de beste jeugdopleiding van Nederland te beschikken. Kwamen ze daarom informatie inwinnen bij onze trainer? Wilde ze daarom de kunst van de CMV-afdeling van Vridos afkijken? De jongste jongens en meiden van Vridos waren namelijk duidelijk aanwezig en lieten van zich horen toen ze keer op keer weer het erepodium mochten beklimmen! De jongste talenten van Vridos bleken namelijk grootse prestaties neer te zetten nadat ze op 3 van de 7 categorieën de eerste plaats wisten te bemachtingen! De oudste groep zette daarbij zelfs een mooie prestatie neer door zich bijna te kwalificeren voor het Rayonkampioenschap op 30 april in Hendrix-ido-Ambacht. Alleen het toernooi van 9 april bij de Meteoor moet nog gespeeld, maar hopelijk is de voorsprong groot genoeg aangezien de mannen dit toernooi niet zullen deelnemen…

Al vroeg in de ochtend bleken de kinderen zoek, de leiding keek nog eens goed om zich heen maar een oplettende ouder verraadde dat de kinderen het speelplein van de basisschool op waren gevlogen. En flinke zoektocht bleek het gevolg welke uiteindelijk gewonnen werd door Monne die als eerste haar team compleet bleek te hebben! Gelukkig maar en dus op naar Sliedrecht voor weer een ronde wedstrijdjes! En flinke ronde overigens aangezien alle team minimaal 6 wedstrijden moesten afleggen voordat de eindranking beslist was. De jongste kinderen van niveau 2 groeide onder leiding van Fleur Vlot in het toernooi en wiste uiteindelijk zelfs wat punten te pakken. Wel bleek duidelijk dat de service nog wat aandacht verdiende, maar al met al een aantal leerzame wedstrijden dus! De teams op niveau 3 teerde duidelijk nog op de genoten winsten van vorige week, maar ditmaal laag het toch even wat anders. Waar Vridos 2 vorige week wist te winnen van Vridos 3, lagen de kaarten er deze week duidelijk anders bij. Er werden onder leiding van Jaimie en Laila mooie wedstrijden gespeeld, maar uiteindelijk moest Vridos 2 zijn meerdere erkennen in de kampioen Vridos 3… Monne den Toom bleek op het hoogste CMV 3 niveau overigens ook succesvol. Door zelfs wedstrijden met 6-0 te winnen wisten Kristien, Amber, Yasmin en Berit kampioen te worden op het hoogste niveau!

De tweede ronde speelde Vridos op niveau 4, het eerste team moest duidelijk nog wennen aan het hogere niveau, maar waar vorige week nog alles werd verloren wist de mixcombinatie van Jelle, Thijmen, Berit, Luuk en Yasmin zelfs twee wedstrijden te winnen! Een positieve ontwikkeling dus en hoopvol voor het volgende toernooi! Het team dat op niveau 4 hoog speelde wist onder leiding van Jaimie en Monne vervolgens alle punten binnen te halen en zodoende zich nagenoeg te kwalificeren voor het rayonkampioenschap. Na mooie reddingen van Amber, Jari, Sem en Henk wist de man-vrouw combinatie keer op keer te scoren…. De mannen hebben zelfs al ingezet op de olympische spelen!

Kortom weer een geslaagd toernooi en waarbij we hoopvol uitkijken naar de volgende keer! Op zaterdag 9 april vertrekken onze jongste strijders naar Gorinchem voor de laatste strijd! In de tussentijd zullen ze weer hard aan de slag gaan om hun voorsprong te vergroten!

 

46f74c77-ea4c-47f3-9332-4947381657c8 b71e0211-58ae-43b9-a430-26dc79e91d55 b78cf38f-182e-4290-8fde-a15541c45610 f15fbda3-aef9-4793-8852-ca583b4daa1a fcdafbde-70cc-47f2-b719-2c03e6b1489b 6f1d91d2-877e-412c-9e2f-645cdaf7dc04

Add Comment