Vridos

  /  CMV   /  Vridos CMV in strijd met hun vrienden

Vridos CMV in strijd met hun vrienden

Het dondert en heb bliksemt en het regent buiten…, koud en guur weer trekt over het roemruchtige dorp en de eens zo groene velden veranderen langzaam in bruine drassige vlaktes. De een na de ander dorpsbewoner besluit om op deze vroege grijze morgen zich nog maar een keer om te draaien, de voetbalwedstrijden zijn immers afgelast en er op uit trekken heeft met het afsluiten van de Peursumse Vlietbrug ook weinig zin, toch? Maar dan klinkt er toch wat geluid door de natte straten van het rustige dorp, met gierende banden probeert de ene na de andere jeugdige volleyballer de plassen te ontwijken en te zorgen dat ze nog nipt op tijd binnen zijn! Wat is er aan de hand? Telefoon rood gloeiend, mogen wij ook nog mee doen? Natuurlijk, want de jeugdige CMV-volleyballers van Vridos organiseren met hulp van Meisjes B een toernooi speciaal voor hun vriendjes, want volleyballen doen we immers samen en wat is er nu leuker dan samen te volleyballen met je vriendjes? En dus verzamelen steeds meer kinderen zich in de vertrouwde sporthal voor een leuke sportieve, maar vooral droge en warme ochtend!

De kinderen speelde prachtige wedstrijden, bal na bal werd van de grond gehouden en steeds fanatieker werd er gestreden om de overwinning! Serveren maar weer…aaaw jammer, gevangen door de tegenpartij en je dus opmaken voor de tegenaanval, totdat je nog als enige overblijft en het lot van het team op jouw schouders rust… vele kinderen trotseerde de wedstrijden, maar uiteindelijk wist het team van Thijmen, Bram, Jelle en Joas er met de eerste plaats van door te gaan!

Na een lang en mooi toernooi was het gelukkig nog even tijd om bij te komen. De meiden serveerde pannenkoeken en limonade zodat uiteindelijk iedereen na het aansterken weer tevreden huiswaarts kon keren, of bleef hangen in de sporthal…!

(Hieronder een sfeerimpressie van Bart Jan, waarvoor dank!)

DSC02430 DSC02512 DSC02546 DSC02547 DSC02524 DSC02557 DSC02568 DSC02569 DSC02574 DSC02583

Add Comment