Vridos

  /  Volleybal   /  Bestuursbesluit Volleybal: Wedstrijdtenue’s gewijzigd in Blauw – Zwart.

Bestuursbesluit Volleybal: Wedstrijdtenue’s gewijzigd in Blauw – Zwart.

Giessenburg – Na een aantal jaar van overleg heeft het volleybalbestuur op maandag 12 augustus j.l. unaniem* besloten om met ingang van het komende seizoen 2013-2014 de kleuren van het wedstrijdtenue definitief te wijzigen naar een blauw shirt met witte bedrukking en een zwarte broek.

Het huidige Dames 1 heeft het verzoek bij het bestuur neergelegd om hun toekomstige tenue uit te voeren in eerder vernoemde kleuren en in vervolg hierop heeft het bestuur besloten om deze wijziging afdelingsbreed door te voeren. Daarbij inachtnemend dat het aantal vrouwelijke leden binnen de volleybalafdeling aanzienlijk is toegenomen en dit in de toekomst zeer waarschijnlijk zal blijven doorzetten. Op deze manier hoopt het bestuur dat het tenue beter aansluit bij de wensen van haar leden welke uiteindelijk het spelplezier ten goede komt. Daarnaast is het bestuur van mening dat de zwart broek voor een sterkere, maar vooral sjiekere, uitstraling zorgt en sluit het tenue op deze manier beter aan bij de tenue’s van de gymafdeling.

Uiteraard zullen de komende drie seizoenen de huidige kleurstelling (blauw shirt, witte broek) nog zichtbaar blijven binnen onze vereniging, maar met ingang van het seizoen 2016-2017 hoopt het bestuur dat alle teams in deze nieuwe kleurstelling namens Vridos ten strijde zullen trekken. Voor de jongens van CMV niveau 5 en 6 is besloten om de witte broeken met ingang van komend seizoen al te wijzigen naar zwart en ook het nieuwe tenue van Heren 1 zal in de nieuwe kleuren uitgevoerd worden.

Bezwaren ten opzichte van het besluit omtrent wedstrijdtenue’s kunnen tot vrijdag 6 september bij het volleybalbestuur kenbaar gemaakt worden.

Namens het volleybalbestuur,

Vincent Wols (voorzitter) Henk Pierhagen (wedstrijden) Wouter Slob (jeugd)

* Unaniem besloten door de volgende personen: Vincent Wols, Henk Pierhagen, Wouter Slob, Ben Klieverik en Koos Beentjes en in mede overleg met Heren en Dames 1.

Add Comment