Vridos

  /  Volleybal   /  Beachvolleybal 25 en 26 mei 2013 Brouwersdam

Beachvolleybal 25 en 26 mei 2013 Brouwersdam

Ontvang een gratis Beach Volleyball Circuit inschrijving voor jouw kampioensteam!

Hoewel de zomer deze dagen nog ver weg lijkt, is het volgende maand toch echt zo ver. Dan mogen de volleybal schoenen de kast weer in en de slippers eruit. Er wordt namelijk weer beach volleyball gespeeld!

In samenwerking met de Nevobo, Bossaball en Center Parcs organiseert het Beach Volleyball Circuit vanaf vrijdag 24 mei Beach Volley Brouwersdam in Center Parcs Port Zélande. Dit is hét echte openingsevenement voor de beachvolleybalsport, maar tevens het slotevenement van het zaalseizoen. Het perfecte weekend weg met je team!

Neem het samen op tegen andere teams in het Beach Volleyball Circuit of geniet als toeschouwer van dit sportieve spektakel. Voor zowel beginners als gevorderden worden er toernooien georganiseerd. Beach Volley Brouwersdam is gezelligheid voor iedereen, of je nu meespeelt of gewoon lekker van een drankje in de zon geniet: plezier gegarandeerd!

Wanneer u als vereniging meehelpt om dit evenement te promoten onder uw eigen leden, ontvangt u van ons een kortingscode twv 40 euro voor het weekend in Brouwersdam. Hiermee kunnen vier teams zich inschrijven met 10 euro korting of één team gratis deelnemen aan de 4×4 categorie. Aan u als vereniging de keus aan wie de kortingscode wordt uitgedeeld. Wellicht aan dat team dat kampioen is geworden of die teams die altijd klaar staan voor de vereniging?

Wilt u meedoen met deze actie, mail dan naar info@beachvolley.nl. Wij nemen contact met u op en u ontvangt dan meteen een banner voor op uw website & de kortingscode. Onder alle deelnemende verenigingen wordt tevens een Center Parcs Cottage verloot voor een gratis verblijf tijdens het weekend Brouwersdam.

Een verblijf in Center Parcs Port Zélande boek je al een 6 of 8-persoonshuisje + deelname aan het Beach Volley Brouwerdam vanaf €89,- p.p.* Of je nu meespeelt of gewoon lekker wilt relaxen met een heerlijk drankje in de zon, Beach Volley Brouwersdam is fun voor iedereen! Hopelijk  tot dan!

Meer informatie over het weekend in Brouwersdam kunt u hier vinden

 

Met vriendelijke groet,

Overal Zand BV
Organisator Beach Volleyball Circuit 2013

 

*Op basis van een volledig bezette cottage, exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en eventuele extra’s welke niet standaard zijn inbegrepen in je cottage. Indien je meer informatie wenst over de verschillende cottagetypes, klik hier. 

Add Comment