Vridos

  /  Heren3   /  Het debuut van het groene monster….Oscar

Het debuut van het groene monster….Oscar


oscar

Hoog tijd voor de wedstrijd. De eerste set kwamen de Muppets moeizaam op gang. Dit resulteerde in een setstand die niet om over naar huis te schrijven was, 8-25. Dit gaat niet goed!

Snelle evaluatie van de eerste set, verbeterpunten oppakken en door naar de tweede set. Hoog tijd om het groene monster los te laten op het veld. Waar het in het begin nog vrij onwennig is (waar moet ik staan, hoe moet ik lopen), vond Oscar al snel zijn plek in het spel met behulp van deskundig advies vanuit het team. Dit vormde het begin van een uitstekend debuut! Waar in de eerste set de tegenstander nog met 10 vingers in zijn neus tegenover ons stond, werd het nu tijd om wat vingers uit de neus te halen. In de tweede set kwam er een mooie strijdlust op gang, wat resulteerde in een mooi spel waar de punten niet kado werden gegeven. Uiteindelijke setstand, 17-25.

De Muppets ruiken bloed en gaan dus meer dan gemotiveerd de derde set in. Alle vingers zijn inmiddels bij de tegenstander uit de neus gehaald, want die zijn nu hard nodig! Goede samenwerking, gaten opvullen, mooie aanvallen karakteriseren het spel van de muppets in de derde set. Uiteindelijke setstand, 18-25.

In de vierde set nemen de Muppets de controle over in de wedstrijd. Alles leek erop dat de laatste set naar Vridos zal gaan. De tegenstander moet zelfs time-outs gaan gebruiken om de heren van Vridos uit hun evenwicht te halen. Helaas blijven de Muppets steken bij 15 punten. Uiteindelijke setstand, 15-25

Ondanks het verlies gaan de Muppets tevreden richting de kleedkamer. Hard gewerkt en hier kunnen we trots op zijn mannen! Er kan ook geconcludeerd worden dat ons groene monster Oscar een prima debuut heeft gemaakt!

Nu hoor ik u denken, wie gaan er nu schuil achter de Muppet karakters?! Binnenkort zullen we een start maken met een voorstelronde.

 

Add Comment