Vridos

  /  Badminton   /  Wedstrijdverslag BC’67 Veghel -SV Vridos 1

Wedstrijdverslag BC’67 Veghel -SV Vridos 1

Na de 5-3 overwinning in de eerste wedstrijd, wachtte voor de badmintonners van Vridos 1 in de tweede wedstrijd BC ’67 Veghel. De Brabanders, gedegradeerd uit de 2e divisie, hadden hun eerste wedstrijd met 8-0 gewonnen en meteen werd duidelijk waarom. De dames- en herendubbel gingen in twee sets naar de thuisploeg.

Aan Sebastiaan Visser de zware taak om in de eerste herensingle Vridos een punt te bezorgen. Na een aftastende eerste game die in het voordeel van de thuisploeg werd beslist, was Visser heer en meester in de tweede game: 21-13. In de beslissende derde game begon de vermoeidheid hem echter parten te spelen en dus ging ook deze partij naar Veghel: 3-0.

Bij afwezigheid van Marieke Boer speelde Elze Vonk de eerste damessingle. Hoewel ze goed tegenstand bood, was de dame van de thuisploeg duidelijk een klasse beter: 21-11 en 21-11.

De tweede herensingle werd net als de eerste een slijtageslag. Nadat Frank Versteeg de eerste game had verloren, trok hij de tweede game met 22-20 naar zich toe. In een bloedstollende derde game trok Versteeg aan het langste eind: 24-22.

De in verwachting zijnde Eva Amersfoort had voor haar singlepartij al aangegeven deze niet te spelen, dus met nog twee gemengd dubbels te gaan was de stand 5-1 in het voordeel van Veghel.

De Giessenburgers kregen door het laatst gescoorde punt van Versteeg hoop op meer, maar konden het Veghel in deze partijen ook niet erg moeilijk maken en dus was de 7-1 nederlaag een feit.

Aanstaande zaterdag spelen de badmintonners weer een thuiswedstrijd. Om 18.00 uur is BC Geldrop 2 te gast in sporthal Neerpolder.=

Add Comment