Vridos

  /  Badminton   /  SV Vridos 1 – Schollevaar BC 2

SV Vridos 1 – Schollevaar BC 2

Zaterdag 9 oktober vond de wedstrijd SV Vridos 1 tegen Schollevaar BC 2 plaats. Wát een wedstrijd was dit… 6 van de 8 partijen moest worden beslist in een driesetter! Met een eindstand van 4-4 is duidelijk geworden dat deze teams zeer gewaagd zijn aan elkaar. 
Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen waarin Vridos 1 compleet was in originele opstelling, namelijk met Aron de Rooij, Mathijs van Lelieveld, Nadi de Rooij en Marieke de Heus. 
De herendubbel had meer training nodig om op elkaar ingespeeld te raken en is verloren in een 2 setter. De damesdubbel daarentegen heeft weer gewonnen in een 3 setter door goed samenspel. De damesdubbel staat nog op 100% gewonnen. De enkels van A. de Rooij en De Heus waren mooie en spannende partijen en zijn beide gewonnen 21-16 in de laatste set.Lelieveld kon nét niet de wedstrijd naar zich toetrekken. Met een hoog puntenaantal van 23-25 in de 3e set heeft hij verloren. Mathijs en zijn tegenstander hebben het publiek prachtig vermaakt met de ontzettend scherpe steakballen over (lees via) het net. N. de Rooij wist in de single geen tegenstand te bieden en ging van de baan met de boodschap om te trainen voor een revanche. Ook de mixen waren erg spannende wedstrijden die beide in een driesetter zijn beslist met 21-23…. Voor het ene koppel in winst, voor het andere koppel in verlies. 
Aangezien de wedstrijd in 4-4 is geëindigd, zal bij de thuiswedstrijd van Velo beslist moeten worden welk team sterker is. 
De volgende wedstrijd is op 6 november tegen DKC Dunlop in Den Haag om 14.30uur. 
Daarna gaan verschillende Vridos badmintonners & geïnteresseerden met elkaar uiteten. Tijdens de wedstrijd zal bepaald worden of de leden van team 1 ook een dessert verdiend hebben….. 
Volg het speelschema en uitslagen van team 1! via Badminton Nederland – Bondscompetitie 2021-2022 – Club: Dunlop-DKC (05344) – Wedstrijden (toernooi.nl)

Add Comment