Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 – Velo 5

Vridos 1 – Velo 5

Zaterdag 25 september was de eerste thuiswedstrijd voor badminton Vridos. Team 1 wist 3 punten te bemachtigen, maar daarbij was wel de eerste verliespartij een feit met 3-5 tegen Velo 5 in 3e divisie. De wedstrijd werd gespeeld door Marieke de Heus, Nadi de Rooij, Mathijs van Lelieveld en invaller Jacob-Jan Tuinstra. 
Het eerste punt werd bemachtigd met de damesdubbel in 3 sets. De Rooij & De Heus zijn een op elkaar ingespeeld koppel waardoor zij de winst naar zich toe wisten te trekken. Met het sleutelwoord ‘geduld’ konden zij de wedstrijd domineren en winnen. 

Het tweede punt is binnengehaald in de 1e damessingle. De Heus is tegenwoordig fanatiek aan het fitnessen en pakt geregeld extra badmintontrainingen mee. Deze inspanningen wierpen zijn vruchten af in de single! Ze pakt de winst overtuigd in 2 sets! 
Het derde punt is na een zinderende mixwedstrijd gemaakt door Tuinstra en De Heus. Zij hadden nog niet vaak samen gemixt, maar desondanks wisten zij deze pot te winnen met een uitslag van de 3e set met 24-22. Daarmee sloten zij de avond af. 
De overige wedstrijden werden verloren in 2 sets, waarbij Tuinstra het nog het spannendst wist te maken met 20-22. Overige wedstrijden konden de Vridosleden de snelvoetig- en behendigheid van de tegenstanders niet de baas. 
De volgende wedstrijd is tegen Schollevaar BC 2. Kan Vridos 1 dat team wel de baas? We gaan het zien! 

Volg ons speelschema en uitslagen via: Badminton Nederland – Bondscompetitie 2021-2022 – Team: VRIDOS SV 1 (5913-1) – Wedstrijden (toernooi.nl)

Add Comment