Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 -Bever 1

Vridos 1 -Bever 1

Afgelopen zaterdag 14 november speelde Vridos 1 thuis tegen Bever 1. Op papier een taaie tegenstander en dat bleek ook wel, 4 van de 8 wedstrijden werd beslist na het spelen van een 3e set. Als eerst gingen de dubbels Aantjes/Versteeg en Kooijman/Putters de baan op. Bij beide partijen was een derde set nodig. De heren lieten er in de 3e set geen twijfel over bestaan wie er beter waren en wonnen deze met 9. Bij de dames was het een ander verhaal, de tegenstandsters hadden net als het Vridos dus nog geen dubbel verloren en wilden dit graag zo houden. Aan het einde bleken de Vridos dames toch de belangrijke punten binnen te halen en werd er gewonnen met 21-18.

Versteeg en Putters begonnen hierna aan de singles. Versteeg speelde een goede partij en wist deze te winnen in 2 sets met duidelijke cijfers. Putters moest helaas toezien hoe het eerste verliespunt op het scorebord van Vridos kwam te staan, met 18-21 en 11-21 was de tegenstandster te sterk. Visser en Kooijman deden wat we van hun verwachten en haalden het 4e en 5e wedstrijdpunt binnen.

Als laatste gingen de koppels Kooijman/Visser en Putters/Aantjes de baan op. Beide dubbels werden gewonnen waardoor er een mooie uitslag van 7-1 winst op het scorebord genoteerd stond. Aankomend weekend is er rust, hierna zal het team het opnemen tegen Zwaluwen, wederom een belangrijke wedstrijd.

Add Comment