Vridos

  /  Badminton   /  Vridos verliest koppositie

Vridos verliest koppositie

In de tweede divisie stond afgelopen zaterdag een heuse topper op het programma. SV Vridos in eigen huis tegen medekoploper Almere. Wie pakt met nog 2 wedstrijden te gaan alleen de koppositie? Het talentvolle team van Almere of het gelouterde team van Vridos? Helaas wisten de jonkies het te winnen van de ervaren spelers uit Giessenburg. Met 5-3 ging de winst en de koppositie naar Almere.

De Giessenburgse punten kwamen op naam van het damesdubbel Putters / Kooijman, de damessingel van Ellen Kooijman en het gemengddubbel Aantjes / Putters.

Als beste nummer 2 kan Vridos nog promotie naar de 1e divisie afdwingen (het op 1 na hoogste niveau van Nederland) Het is dan wel zaak om nummer 3 Duinwijck voor te blijven op de ranglijst. En dat is toevallig de tegenstander van komende zaterdag uit in Haarlem.

Comments
  • Bas Versteeg
    17 januari 2017

    jammer van het verlies maar goed op naar volgend weekeinde tegen Duinwijck ik hoop op een goed resultaat dan is het toch nog leuk om mee te doen voor 1e div als jullie de neuzen een kant op zetten dan moet het gewoon kunnen lukken heel veel succes

    groetjes Bas

    reply
Add Comment