/  Badminton   /  VRIDOS pakt volle winst tegen the Flying Shuttle

VRIDOS pakt volle winst tegen the Flying Shuttle

In de eigen sporthal wist Vridos zonder de afwezige kopman Andre Aantjes een knappe 8-0 overwinning te boeken tegen TFS uit Barendrecht.
Het herendubbel Versteeg / Visser kende geen problemen en wist overtuigend met 21-13 en 21-15 de voorsprong op het bord te zetten.
Het damesdubbel Putters / Kooijman volgde dit goede voorbeeld door met 21-14 en 21-11 de tegenstanders kansloos te laten.
Frank Versteeg kende een moeizame eerste set in zijn single, die hij door hard te werken toch met 26-24 naar zich toe wist te trekken, de tweede set ging een stuk beter en met 21-13 was de 3-0 tussenstand een feit.
Iris Putters moet dit seizoen nog even wennen aan het enkelspel, vandaag bewees ze met 21-18 en 21-16 dat de goede vorm er aan zit te komen.
Sebastiaan Visser had vandaag een mindere dag en na een 16-21 en 7-11 tussenstand leek een nederlaag aanstaande. Gelukkig herpakte Visser zich en met 21-14 en 21-12 ging de 2e en 3e set naar Vridos.
Ellen Kooijman had besloten het anker, van vorige week, binnen te halen en dit resulteerde in een 21-12 en 21-9 overwinning. Ze was duidelijk een maatje te groot voor haar tegenstandster.
Het gemengd dubbel Versteeg / Putters kende geen problemen. Met 21-13 en 21-12 werd het 7e punt binnengehaald. Met name Putters was aan het net oppermachtig, waardoor het aanvallende spel van Versteeg goed benut kon worden.
De laatste partij was het gemengd dubbel Visser / Kooijman. Zonder groots te spelen en met de ene na de andere tactische fout werd door hard werken toch de 8-0 eindstand behaald. 17-21 21-11 en 21-19. Hiermee behielden beide spelers hun ongeslagen status dit seizoen.
Deze 8 punten zijn zeer welkom in de strijd om de bovenste plaatsen in de competitie. De coach Rick Seinen was dan ook zeer tevreden. Dit kwam natuurlijk ook omdat de andere hoge teams een goed resultaat wisten te behalen vandaan. Team 2 wist van de koploper te winnen met 5-3. Team 3 behaalde een gelijkspel in de derby tegen Cross Smash en team 4 wist voor de tweede keer op rij met 8-0 te winnen.