Vridos

  /  Badminton   /  Vridos keer puntloos terug uit Tegelen

Vridos keer puntloos terug uit Tegelen

Afgelopen zaterdag moest Vridos het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst, BC Olympia. Olympia heeft slechts 2 punten achterstand op de koploper dus zij waren duidelijk gebrand op een overwinning. Hoewel de 0-8 nederlaag doet vermoeden dat het een kansloze nederlaag was, was dit zeker niet het geval. Van de 8 partijen werden er 5 in een beslissende derde game verloren. De Giessenburgers stapten dus teleurgesteld de baan af.

De herendubbel Versteeg/Visser wist in de eerste game te winnen met 27-25. De tweede game ging verloren met 17-21 en in de derde game lag de foutenlast te hoog, waardoor er toch nog verloren werd met 11-21.
De damesdubbel opende wat te afwachtend en keken al snel tegen een ruime achterstand aan. Ze wisten zich nog wel terug te vechten, maar kwamen niet verder dan 18-21. Toch gaf het goede einde van de eerste game vertrouwen en voerde het Vridosduo de druk op in de tweede game, wat resulteerde in 21-16 winst. In de derde game forceerde de dames wat teveel, waardoor er foutjes in hun spel slopen en met 16-21 het punt toch naar hun opponenten ging.
Frank Versteeg kon door een liesblessure in zijn single niet echt in zijn spel komen. Hij vocht voor wat hij waard was, maar kwam niet verder dan 17-21 en 20-22.
Marieke Boer won de eerste game met 21-18. In de tweede game verloor ze ruim met 12-21. In de derde game probeerde ze nog wel tot winst te komen, maar door een knieblessure kon ze niet tot het eind haar normale niveau opbrengen en verloor ze met 16-21.
Sebastiaan Visser maakte er een spannende partij van in de eerste game, die hij knap met 24-22 binnen wist te slepen. Helaas was zijn opponent in de tweede en derde game toch sterker en met 16-21 en 14-21 ging ook dit punt verloren.
Elze Vonk had moeite met de aanvallende slagen van haar tegenstandster. Hierdoor liep ze in de rally’s wat achter de feiten aan en ging met 14-21 en 11-21 de partij verloren.
Het gemengddubbel Versteeg/Boer was door hun blessures niet in normale doen en hadden dan ook geen schijn van kans: 11-21 en 15-21 verlies.
Het gemengddubbel Visser/Vonk won de eerste game met 21-19. In de tweede game leek Vridos dan toch nog een puntje te pakken, want het duo kreeg een matchpoint, maar helaas konden ze deze niet verzilveren en ging de game met 20-22 verloren. Ook dit keer wist Vridos niet de beslissende derde game naar zich toe te trekken: 16-21 verlies.

Add Comment