Vridos

  /  Badminton   /  Vridos blijft aanhaken op nummer1.

Vridos blijft aanhaken op nummer1.

Zaterdagavond speelde Vridos 1, die uitkomt in de tweede divisie, tegen de nummer 4, Olympia 56 uit Limburg.  Vridos staat nog 2e, met nog 1 punt achter nummer 1 Almere.

De herendubbel werd vrij eenvoudig in twee sets gewonnen door Aantjes/Versteeg. De damesdubbel Putters/Kooijman had een 3e set nodig, maar werd aan het einde door een versnelling ook vrij makkelijk binnengehaald.

De singels waren net als op de heenweg van andere koek. Ook ditmaal moest er hard gewerkt worden. Versteeg, die de laatste weken goed aan het spelen is, had in beide sets een verlenging nodig. Het was een spannende wedstrijd en de punten vlogen over en weer. De rally’s waren eindeloos lang en de ogen van de rest van de zaal werden op deze baan gericht. Versteeg wist ook ditmaal de focus goed te behouden en was als eerst bij de 30.  22-20 en 30-29.

Kooijman en Putters hadden net als de heenweg een 3e set nodig om te winnen. Tussenstand 5-0. Als laatste mocht Visser de baan op. Hij kan op het moment zijn draai niet zo goed vinden, wat op het einde van zijn partij het eerste tegenpuntje op papier betekende.

Olympia 56 had de mixen omgedraaid, maar Vridos ging met volle vertrouwen de baan op. Aantjes/Putters hadden geen kind aan de tegenstanders aan de overkant en wonnen met 21-11 en 21-15. Visser/Kooijman zaten, in tegenstelling tot de laatste 2 weken, goed in de wedstrijd. Visser  speelde met de prachtige backhand smashes de tegenstanders mooi uit.  Wat resulteerde in standen van 21-17 en 21-15.

Eindstand van deze koude zaterdagavond 7-1. Aankomend weekend, 11 december, speelt Vridos uit bij Bochtolt Limburg. Hopen op een dikke overwinning en een nummer 1 plaats na dit weekend.

Add Comment