Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 weer met beide benen op de grond

Vridos 1 weer met beide benen op de grond

Afgelopen week tegen Zwaluwen 1 verspeelde Vridos 1 de kop positie, maar deze week stond het team weer met beiden benen op de grond.

Deze week speelde de Giessenburgers thuis tegen DKC.

Aantjes/ Versteeg beet de spits af en begon aan de heren dubbel. In de eerste set af en toe lange en goede rally’s, waarbij Aantjes van de tegenstanders vaak te veel tijd krijgt om na te denken.
Dit resulteerde toch nog in een spannende uitslag. In de tweede set maakte de jongens het soepeltjes af. 21-19 21-8.
Marieke Boer, weer terug na een lange blessure begon samen met Putters aan de dames dubbel. Er moest gewerkt worden maar ze speelden deze partij netjes uit. 21-18 21-16.

Versteeg mocht daarna aan de bak in zijn singel. Versteeg was er in de eerste set duidelijk helemaal niet bij en verloor deze met 13-21. In set twee en drie was het vuiltje voor zijn ogen weg en maakte hij het gemakkelijk af. 21-13 21-16.
Visser die deed wat er van hem verwacht word, won zijn enkel eenvoudig met 21-15 21-7
Kooijman begon in de eerste set rustig en in de tweede set wist haar tegenstandster niet meer waar ze het zoeken moest. 21-18- 21-4
Door uitval van Boer mocht Putters aan de bak in de singel. De eerste set was spannend, maar duurde helaas voor putters 12 punten te lang 28-30. De tweede set lukte het Putters niet meer haar spel te vinden en stond het eerste tegen puntje op het bord 5-1

Als laatste de mixen voor een hopelijke 7-1 overwinning.
Het koppel Aantjes/ Putters, een zekerheid in het team, gaf in de eerste set een ruime voorsprong weg en verloor uiteindelijk met 18-21. In set twee en drie was het koppel er weer helemaal bij en werd de uitslag 21-15 21-10
Visser/ Kooijman vulde elkaar goed aan, door goed samenspel wonnen ze deze partij overtuigend. 21-14 21-17

Ruime uitslagen zijn nodig om nog kans te maken op het kampioenschap. Door deze week te winnen met 7-1 blijven de Giessenburgers bovenin mee draaien.
 

Add Comment