Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 verliest badmintontopper  

Vridos 1 verliest badmintontopper  

 

Afgelopen weekend stonden beide koplopers in de tweede divisie tegen elkaar. In en tegen Almere gingen de Giessenburgse badmintonners na een spannende wedstrijd met 5-3 onderuit. 

De start was voortvarend door de overwinning van Andre Aantjes en Frank Versteeg in de herendubbel. Helaas ging de damesdubbel van Iris Putters en Ellen Kooijman tegen de verwachting in verloren. 

Dat de enkelspelen moeilijk zouden gaan worden, stond van te voren al vast. Alleen Ellen Kooijman wist in drie sets de overwinning naar zich toe te trekken. De overige spelers (Iris Putters, Frank Versteeg en Sebastiaan Visser) moesten hun meerdere erkennen, waarmee de tussenstand op 4-2 kwam in het voordeel van Almere

Met nog twee gemengddubbels te gaan zette Vridos in op een gelijkspel. Iris & Andre deden hiervoor wat ze moesten doen, winnen. Het duo Ellen & Sebastiaan begon ook goed met winst in de eerste set, maar moest in 3 sets toch het hoofd buigen. 

Door deze 5-3 nederlaag staat Vridos nu tweede op de ranglijst en komende zaterdag wacht een thuiswedstrijd tegen de nummer drie Duinwijck. Wederom een zware wedstrijd dus!

Add Comment