Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 – Bocholtzse 1

Vridos 1 – Bocholtzse 1

De tweede thuiswedstrijd van Vridos 1 werd gespeeld tegen de Limburgse club Bocholtzse. Vridos 1 pakte in deze spannende strijd uiteindelijk 6 punten en de ver afgereisde club ging met 2 punten naar huis.

Een knappe prestatie van Vridos 1 tegen de nummer 2 van de competitie. In tegenstelling tot de damesdubbel waarin Marieke Boer en Ellen Kooijman de partij net niet binnen wisten te slepen, konden de heren Sebastiaan Visser en Frank Versteeg wel hun slag slaan. Na een teleurstellende eerste set herpakte de heren van Vridos zich en wisten de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.

Sebastiaan Visser won zijn single gemakkelijk met 9 en 6. Hierna moest Ellen Kooijman aan de bak, een spannende partij die alsnog haar kant opviel. De derde game won ze namelijk met 21-15. De tweede herensingle Frank Versteeg moest tegen een linkshandige speler waar hij veel moeite mee had in de eerste game. Maar hij wist zijn partij toch te winnen in 2 games. De invalster Marieke Boer won makkelijk haar single in 2 games.

De mix van Sebastiaan Visser en Ellen Kooijman werd in een spannende derde game binnengesleept met 21-18. Frank Versteeg en Marieke Boer konden helaas net niet hun slag slaan en verloren hun partij in een spannende 2e game met 24-26. Vridos sleepte de overwinning knap binnen zonder twee van hun vaste teamspelers André Aantjes en Iris Putters.

Add Comment