Vridos

  /  Badminton   /  Vridos 1 blijft winnen.

Vridos 1 blijft winnen.

Afgelopen zaterdagavond speelde Vridos 1 thuis tegen de huidig nummer 6 van de lijst.

Er werd begonnen met de dubbels en waar het bij de dames redelijk makkelijk ging moest er bij de heren een derde set aan te pas komen. Deze werd netjes binnen gesleept door de heren met als tussenstand 2-0.

Als eerste singles mochten Frank en Iris aantreden. Iris speelde rustig en won haar partij in 2 sets. Frank maakte het weer wat spannender, maar won zijn wedstrijd met 21-18 in de derde set. Ellen was overduidelijk de sterkste in haar single en won met 9 en 4. Ook Sebastiaan had een derde set nodig in zijn single, helaas kon hij niet aan het langste eind trekken. Tussenstand 5-1 in het voordeel van Vridos.

Als laatste mochten de mixen de baan op. Iris en Andre deden wat er verwacht werd en wonnen in 2 sets. Bij de mix van Ellen/Sebastiaan was er in het begin van de wedstrijd een nare botsing tussen de partners wat resulteerde in een dik oog voor Ellen, maar de bikkel uit team 1 weet van geen stoppen en speelde gewoon door. Ook deze wedstrijd werd in 2 sets winnend afgesloten.

Door de 7-1 staat het team op gelijke hoogte met Almere 5. Volgende week staat de confrontatie met dit team op de planning en zal duidelijk worden wie er na de eerste helft van de competitie koploper is.

Add Comment