Op vele fronten was dit een lastige uit wedstrijd.
Er werd begonnen met de dubbels waar een tussenstand uit kwam van 1-1.
De heren dubbel Aantjes/ Versteeg werd netjes gewonnen in 2 sets. 21-17 21-10
De dames dubbel Putters/ Kooijman was een ander verhaal.
Wat normaal een zeker puntje is, was ditmaal anders.
Ze zaten niet lekker in de wedstrijd en moesten daardoor voor elk puntje vechten. Helaas trokken ze uiteindelijk net niet aan het langste eind. 22-20 19-21 16-21.

Vervolgens de enkels. Er werd begonnen met Frank Versteeg. Het was een spannende wedstrijd. Lange rally’s kwamen er voorbij en van beide kanten werd er flink gevochten.
Frank speelde beheerst waardoor hij de partij heel netjes binnen haalde. 6-21 21-15 21-18
Kooijman zette vervolgens het tweede puntje op papier. Ze had uiteindelijk niet veel moeite met haar tegenstandster. 21-13 21-16.
Putters moest hard werken. De eerste set ging nipt verloren. De tweede set daarentegen was zwaar. Er moest hard aan getrokken worden maar de set kwam op naam van Vridos. Set nummer 3 was 1 set teveel voor Iris. De koek was op en het punt ging naar SCC. 18-21 29-27 5-21.
De tegenstander van Visser was deze week te goed. Hij kon het niet bolwerken en verloor deze partij in 2 sets. 18-21 15-21
Een spannende tussenstand van 3-3 en de hoop op nog 2 puntjes extra richting Giessenburg.

Dit werd dan ook gedaan. Beide mixen Aantjes/ Putters en Visser/ Kooijman werden eenvoudig binnen gehaald waardoor overwinning nummer 4 bereikt was. Een eindstand van 5-3.