Vridos

  /  Badminton   /  Pijnlijk verlies voor SV Vridos 1 in Bergen op Zoom

Pijnlijk verlies voor SV Vridos 1 in Bergen op Zoom

Voor de laatste wedstrijd dit jaar moest SV Vridos 1 naar Bergen op Zoom waar TFS’57 de tegenstander was. In de thuiswedstrijd werd met 7-1 gewonnen, maar de Giessenburgers moesten het in deze wedstrijd stellen zonder Marieke Boer.

De herendubbel Visser/Van Rosmalen begon dramatisch aan de wedstrijd. Alle scherpte ontbrak en met 10-21 en 18-21 ging de partij naar TFS.
De damesdubbel Amersfoort/Vonk is de laatste wedstrijden wat uit vorm en ook in Bergen op Zoom wisten ze de vorm niet terug te vinden. Met 13-21 en 17-21 ging ook dit punt naar TFS.

Aan de nog ongeslagen Dick van Rosmalen de taak om voor aansluiting te zorgen. Hij speelde een degelijke eerste game (21-15 winst), maar trok in de tweede game net aan het kortste eind (21-23). In de beslissende derde game gaf hij een 16-8 voorsprong uit handen en verloor hij zijn eerste single: 19-21.

Bij afwezigheid van Marieke Boer speelde Eva Amersfoort de damessingle. Ondanks dat ze opnieuw veel strijdlust toonde, ging ze ten onder tegen haar sterkere tegenstandster: 15-21 en 11-21.

Frank Versteeg was de eerste die Vridos een punt wist te bezorgen. Hij speelde een prima single en met sterk aanvallend spel trok hij de partij met 21-19 en 21-18 naar zich toe.

Met een 4-1 achterstand begon Elze Vonk aan haar single. Ook zij was in Bergen op Zoom niet in haar element. Ondanks dat haar tegenstandster veel fouten maakte, wist ze niet te profiteren. Met 14-21 en 17-21 was de 5-1 stand een feit.

De gemengddubbel Visser/Vonk moest het opnemen tegen een sterk koppel. Hoewel ze goed partij boden, gingen ze met 18-21 en 16-21 ten onder.

Het sterke Vridoskoppel Versteeg/Amersfoort begon uiterst fel en geconcentreerd en wist met 21-12 de eerste game te pakken, maar in de tweede en derde game was het duo het spoor volledig bijster. Met 18-21 en 13-21 ging ook deze partij verloren, dus liep SV Vridos 1 een pijnlijke 7-1 nederlaag op.

Een behoorlijke offday voor de Giessenburgers, waardoor de tweede plaats in gevaar komt. Hopelijk is het team in de laatste drie wedstrijden in het nieuwe jaar weer bij de les. Als eerst zaterdag 11 januari als BC DKC 5 op bezoek komt in Giessenburg.

Add Comment