Vridos

  /  Badminton   /  Olympia 1- Vridos 1

Olympia 1- Vridos 1

Afgelopen zaterdag speelde Vridos 1 de eerste uitwedstrijd tegen Olympia 1 in Tegelen. Bij deze vereniging wordt er op 2 banen gespeeld dus de beide dubbels begonnen tegelijk. De heren Sebastiaan Visser/André Aantjes moesten de eerste set even op gang komen maar wonnen uiteindelijk in 2 sets alsnog redelijk eenvoudig.

Bij de dames Ellen Kooijman/Iris Putters ging het in het begin niet vanzelf. De eerste set werden zij verrast door het verrassende spel van de Olympia dames. Maar hoe verder de wedstrijd vorderde hoe meer grip er kwam op het spel en in de derde set bleken de Vridos dames toch een stukje sterker.

De eerste herensingle werd gespeeld door Sebastiaan. Hij speelde een sterke wedstrijd tegen de lange en sterke tegenstander. Helaas waren er iets teveel persoonlijke fouten aan de kant van Vridos en ging het punt naar Olympia.

Ellen won de eerste set net aan maar moest de 2e set aan haar tegenstandster later. In de 3e set waren er lange rally’s maar trok Ellen toch aan het langste eind. Daarna mochten André en Iris de baan op voor hun singles. Op beide banen was er wederom een 3e set nodig, gelukkig vielen beide partijen de goede kant op en was de winst veilig gesteld.

Als laatste de twee mixen. Zowel Ellen/Sebastiaan als Iris/André wonnen deze netjes in twee sets. Zowel de spelers als de coach waren zeer tevreden met deze uitslag. De wedstrijden waren moeilijker dan dat de uitslag doet vermoeden maar de 7 punten zijn zeer welkom. Volgende week thuis wacht de huidige nummer 3 in de poule en zal er geknokt moeten worden voor elke wedstrijd.

Add Comment