Vridos

  /  Badminton   /  Oliebollentoernooi Badminton 28 december 2013

Oliebollentoernooi Badminton 28 december 2013

Op zaterdag 28 december jl heeft het inmiddels traditionele oliebollentoernooi van de afdeling Badminton plaatsgevonden. Elk lid kon een introducé meenemen en natuurlijk nam iedereen wat lekkers om te eten mee. Bij de jeugd was het aantal introducé’s helaas wat aan de lage kant, maar de gezelligheid was er niet minder om. Halverwege het toernooi was het tijd om het meegebrachte lekkere eten te gaan verorberen. Hoe dat verliep kan je op de foto’s zien.

’s Avonds was het de beurt voor de senioren. Er waren maar liefst 75 leden en introducé’s die deelnamen aan het toernooi. Daarnaast waren er nog een flink aantal leden die even kwamen kijken. Het was een drukke en zeer gezellige avond, onder het genot van een zelf meegebracht hapje.

Een introducé gaf later als reactie: Nog bedankt voor de geweldige badminton avond/ oliebollentoernooi! Na 3 jaar niet gespeeld te hebben en het racket weer ter hand te nemen was het een mooie avond. Als introducé was het als vreemdeling niet vreemd om te mogen badmintonnen met verschillende mensen op een zeer goed nivo. Bij deze alsnog nogmaals dank voor de mogelijkheid om te spelen bij jullie gezellige vereniging.

Een beter compliment kunnen we als vereniging niet krijgen! André Gelauf

overige foto’s komen in het fotoalbum.

foto 15

 

Add Comment