/  Badminton   /  Gehavend Vridos pakt de overwinning in Geldrop

Gehavend Vridos pakt de overwinning in Geldrop

Vridos  1, spelend zonder de geblesseerde Dick van Rosmalen en de afwezige Marieke Boer heeft met behulp van invalster Nadi de Rooy een 5-3 overwinning behaald.
Het herendubbel Versteeg/Visser was zonder zelf goed te spelen, duidelijk een maatje te groot voor de tegenstanders. In twee sets ging de overwinning naar Vridos.
Het damesdubbel de Rooy/Vonk begon sterk aan de wedstrijd en wist de eerste game knap te winnen. Daarna kwamen de tegenstandsters steeds beter in de wedstrijd en ging de wedstrijd in 3 sets verloren.
Frank Versteeg maakte het zichzelf erg moeilijk en kwam uiteindelijk met de schik vrij. In een spannende driesetter trok Versteeg aan het langste eind.
Invalster Nadi de Rooy mocht als eerste dame aantreden en speelde een zeer verdienstelijke eerste game, waarin ze pas na verlening de game helaas moest afstaan aan het tegenspeelster. In de tweede set ging het tempo iets omhoog en moest de Rooij haar meerdere erkennen.
Sebastiaan Visser speelde gecontroleerd de wedstrijd in twee sets uit.  In beide sets plaatste Visser in de eindfase een tempoversnelling en stelde daarmee de winst veilig.
Elze Vink had een pittige partij waarbij uiteindelijk pas in de derde set met 21-19 werd gewonnen.  Deze overwinning werd door hard werken behaald!
Het gemengddubbel Versteeg/Nadi speelde een zeer sterke wedstrijd. In fases van de wedstrijd liet de slechts 15jarige de Rooy zien dat ze in de toekomst kan uitgroeien tot een zeer sterke mixdame. In twee sets ging de overwinning naar Vridos.
Het gemengddubbel Visser/Vonk kende een voortvarende start. In de eerste set werden de tegenstanders alle kanten op gestuurd en leek een nieuwe winstpartij in de maak. De tegenstanders veranderen echter van tactiek waar het vridoskoppel geen vat meer op kreeg. In  3 sets ging de overwinning naar Geldrop.
De eindstand kwam hiermee op 5-3 in het voordeel van de Giessenburgers. Volgende week zal het team afreizen naar Limburg, om te proberen tegen (mede)koploper Olympia punten mee naar huis te nemen.