Vridos

  /  Badminton   /  Gehavend Vridos komt niet verder dan een gelijkspel

Gehavend Vridos komt niet verder dan een gelijkspel

Het eerste team van Vridos speelde afgelopen weekend tegen Velo 4 dat in de degradatiezone staat.

Helaas moeten de Giessenburgers het nog altijd doen zonder de geblesseerde Aron de Rooij. Ook Iris Putters is enige tijd uit de roulatie met een vervelende blessure en werd vervangen door Marieke Boer.Na 8 leuke wedstrijden stond er na afloop een terechte 4-4 eindstand op het scorebord.

De twee dubbelspelen leverde twee spannende driesetters op, waar de heren Aantjes/Visser deze winnend wisten af te sluiten, kwamen de dames Kooijman/Boer net te kort.

Ook de enkelspelen werden netjes verdeeld. Winst was er voor Ellen Kooijman en Sebastiaan Visser. Verliespartijen kwamen op naam van Andre Aantjes en Marieke Boer.

Tot slot werden de gemengddubbel gespeeld. Het gelegenheidskoppel Aantjes/ Boer speelde goed, maar gingen toch in twee sets ten onder. Het duo Visser/Kooijman lijkt na een moeizame start in de competitie de boel weer op orde te hebben en wisten het gelijkspel veilig te stellen.

Komend weekend staat er geen wedstrijd op het programma, de week erop zal er weer hard gewerkt moeten worden voor de nodige punten in Utrecht tegen Iduna.

 

Add Comment