Vridos

  /  Badminton   /  Een ritje Landgraaf

Een ritje Landgraaf

Afgelopen zondag mocht Bc Vridos afreizen naar het limburgse Landgraaf.
BC Trilan stond op het programma. Na afgelopen week had het team wat recht te zetten.
Het werd een zwaar bevochten wedstrijd. Waar afgelopen seizoen veel werd gewonnen met 7-1 is het dit seizoen anders. Dit jaar is elk team in de poule aan elkaar gewaagd wat het een stuk leuker maakt en elke wedstrijd weer hard werken is.

Deze week startten we met een tussenstand van 1-1. De heren dubbel zette het eerste punt op de lijst. De damesdubbel kent een stroeve start dit seizoen en moet nog even op gang komen.
Het tweede punt kwam op naam van Kooijman, deze wedstrijd werd netjes in 2 sets gewonnen.  Visser moest even het gas openzetten, verloor de eerste set maar zette dit in de 2 en 3 set recht. De tegenstander had hier niet veel meer te zeggen.
Punt 4 kwam op naam van Aantjes. Dit was een wedstrijd voor Aantjes waar aan het einde bijna een zuurstoffles aan te pas moest komen. Lange rallys, mooie slagen waar aantjes uiteindelijk toch te sterk voor zijn tegenstander was.
Putters, die in haar eerste set een kuit  blessure opliep kon de tweede set bijna geen stap meer zetten en verloor haar partij.
In de mix van Putters/ Aantjes werd er daardoor taktisch gespeeld, Aantjes nam veel van Putters over, moest een stap extra zetten maar door goed teamwork kwam hierdoor wel het 5de punt op papier en dus de overwinning.
De mix Visser/kooijman wist het niet te bolwerken tegen het limburgse koppel en moet hun draai echt nog vinden. Volgende week staat BC DKC op het programma.
Weekje verder, hopelijk de koppels gereed voor wat extra punten.

 

Comments
 • Koos Beentjes
  25 september 2017

  Heerlijk om te lezen dat er met knokken voor elk punt nog zoveel binnengehaald is. Top hoor, ga zo door!

  reply
 • Ellen v Genderen
  28 september 2017

  Als jullie me nodig hebben hoor ik het wel 😉
  57 jaar geleden waren we ten slotte onverslaanbaar, toch Andre en Ellen?

  reply
Add Comment