Vridos

  /  Badminton   /  Duinwijck – Vridos1

Duinwijck – Vridos1

Afgelopen zondagmiddag mocht het eerste team van Vridos het opnemen tegen de nummer 3 van de ranglijst, Duinwijck uit Haarlem. Waar het vorige keer nog 1-1 uit de dubbels kwam, waren het nu 2 winstpartijen voor Vridos. Zowel de heren Aantjes/Visser als de dames Kooijman/Putters hadden hiervoor wel een 3e set nodig.

Aantjes nam de eerste herensingle voor zijn rekening, maar kon helaas niet genoeg weerstand bieden aan de tegenstander ondanks aanmoedigingen van het team en de coach Rick Seinen. Seinen, de meest trouwe supporter van het team, hij heeft namelijk geen wedstrijd van het team gemist, maar waar we helaas afscheid van gaan nemen na dit seizoen.

Waar Kooijman vorige keer nog een lastige driesetter speelde wist haar partij nu in tweeën te winnen. Visser had wisselend spel en kon het helaas niet winnen van de jonge tegenstander. Putters mocht de laatste single voor haar rekening nemen en zoals dit seizoen al vaak is gebeurd, moest ook in deze wedstrijd een 3e set gespeeld worden, gelukkig voor Vridos kon deze wedstrijd met winst worden afgesloten.

Als laatste gingen de 2 mixen tegelijk de baan op. Putters/Aantjes die dit seizoen tot nu toe nog maar 1 mix verloren hebben (thuis tegen Duinwijck) hadden het ook deze keer zwaar en konden de wedstrijd niet binnenslepen. Op de baan ernaast speelden Kooijman/Visser een sterke mix en haalden het 5e wedstrijdpunt binnen. Met deze uitslag waren het team en de coach zeer tevreden. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op de planning, het team zal dan uitkomen tegen het Limburgse WIK. Wanneer er hier 4 punten worden gehaald, is er een grote kans dat het team zal promoveren naar de 1ste divisie.

Add Comment