Vridos

  /  Badminton   /  Duinwijck – Vridos 1

Duinwijck – Vridos 1

Afgelopen zaterdagmiddag mocht het eerste van Vridos aantreden tegen de huidige nummer 1 uit de poule, Duinwijck uit Haarlem. Er werd gestart met de dubbels waarbij bij de heren Dick van Rosmalen inviel voor de afwezige Sebastiaan Visser. Het spel van de Haarlemmers was duidelijk te snel voor het koppel en met duidelijke cijfers ging het eerste wedstrijdpunt naar Duinwijck.

De dames wonnen hun eerste dubbel van het seizoen door met 23-21 in de beslissende set te winnen. Van Rosmalen en Kooijman namen de eerste singles voor hun rekening. Waar Van Rosmalen bijna voor een verrassing kon zorgen bleef de overwinning helaas uit doordat er in de eindfase iets teveel fouten kwamen. Kooijman moest even warmdraaien, maar won haar single in 3 sets. Daarna kwamen Aantjes en Putters aan de beurt voor de singles. Putters moest halverwege opgeven door een ernstige kuitblessure en zal de komende periode niet inzetbaar zijn voor het team.

Aantjes had een derde set nodig om voor het 3e punt voor Vridos te zorgen. De mix van Putters/Aantjes werd opgegeven, maar Kooijman/Van Rosmalen mochten proberen voor een gelijkspel te zorgen. Helaas is dit niet gelukt en verloren zij de wedstrijd in 2 sets. Aankomend weekend zal er geen wedstrijd gespeeld worden, maar 21 oktober zal Vridos een team uit Wateringen ontvangen, waarbij er weer hard geknokt zal moeten worden voor elk punt.

Add Comment