Vridos

  /  Badminton   /  Bocholtze 1- Vridos 1

Bocholtze 1- Vridos 1

Afgelopen weekend mocht het eerste team van Vridos aantreden tegen de nummer 5 uit de poule, Bocheltze 1. Zondagochtend 10.00 uur in Bocholtz zijn is op zich al een hele uitdaging. Om 07.30 uur stond het team met thermosflessen klaar op de carpool om naar het zuiden van het land af te reizen.

De dames Ellen Kooijman/Iris Putters konden het eerste punt binnenhalen na een winst in 2 sets. De heren maakte het op de baan ernaast een stuk spannender. Uiteindelijk werd de 3e set gewonnen met 19-21 en was het voordeel 0-2 voor Vridos. Zowel Sebastiaan Visser als Kooijman speelde een goede single en beide singles werden gewonnen. Versteeg en Putters mochten de volgend punten proberen binnen te halen. Versteeg had een beetje moeite om de juiste focus te krijgen en verloor uiteindelijk zijn wedstrijd. Putters had een 3e set nodig in haar single, maar pakte uiteindelijk het 5e punt voor Vridos. Als laatste mochten de mixen aantreden. Putters/Aantjes pakten hun mix gemakkelijk in 2 sets. Kooijman/Visser speelden een wisselende mix waarbij helaas de laatste paar spannende punten naar de tegenstander gingen. Einduitslag 2-6 voor Vridos waarmee het nu op de 1ste plaats staat met 1 punt voorsprong op Almere 5. Aankomende zaterdag speelt het team tegen de nummer 6 uit de poule waarbij weer gestreden zal moeten worden om elk punt.

Comments
  • Ben Klieverik
    12 december 2016

    Knap werk dames en heren van team 1. Ga er maar aanstaan, ’s morgens vroeg weg om in het verre zuiden van ons land te gaan spelen.
    Ga zo door en veel succes.

    reply
Add Comment