/  Badminton   /  Bc Vridos blijft puntjes sprokkelen

Bc Vridos blijft puntjes sprokkelen

Deze week stond de return tegen koploper Bc Asterix op het programma.
Met twee invallers, Marlijn  en Dick van Rosmalen ging Vridos richting Rotterdam.

De herendubbel Rosmalen/ Visser verliep wisselvallig. Waar in de eerste set nog goed mee gekomen werd, was het koppel in de tweede set een maatje te groot voor de Vridos heren.
De damesdubbel  verliep in de eerste set verrassend goed. Met een 16-14 voorsprong  was de eerste set in handbereik. Helaas door onder andere onnodige foutjes werd de set toch verloren.
De tweede set werd het niveau niet meer gehaald en stond er een 2-0 achterstand op papier.

In de enkels waren de heren van Bc Asterix deze keer in de return te groot voor de Vridos heren. Zowel Rosmalen als Visser speelde niet naar hun zin, maar meer kwam er deze week niet uit. Waardoor er gehoopt werd op nog wat puntjes uit de dames singels en de mixen.
Kooijman had weing moeite met de Asterix dame en pakte degelijk haar singel. Punt 1.

Kortschot speelde ook in haar singel haar eerste set goed. Voor Kortschot is 2e divisie 4 niveaus hoger en in haar eerste set kwam ze goed mee. Er werden veel leuke rally’s gespeeld en ook eigen punten gemaakt.

Het invalsduo mocht de eerste mix spelen. Bijna een set gepakt 21-18.  helaas net niet genoeg. De tweede set kwamen ze te kort.
Het koppel Kooijman/ Visser heeft hun 5e overwinning op rij te pakken, waardoor er als eindstand een 6-2 op papier stond.

2 December staat de volgende wedstrijd op het programma tegen degradatiekandidaat Bc Trilan uit limburg.