Vridos

  /  Badminton   /  Barendrecht – Vridos 1

Barendrecht – Vridos 1

Afgelopen zaterdagavond moest het eerste team van Vridos aantreden tegen Barendrecht, momenteel de hekkensluiter in de poule. Een ruime overwinning was nodig om dichtbij de nummer 1 Dropshot te blijven. Aangezien we op 1 baan startte was de verwachting dat het een lange avond zou worden. Aantjes/Versteeg mochten het spits afbijten en wonnen netjes in 2 games.

De dames Kooijman/Putters moesten nog even warm worden in de eerste set, maar in de 2e set waren ze duidelijk te sterk voor de tegenstandsters. Versteeg mocht het daarna opnemen tegen zijn naamgenoot, helaas waren er teveel fouten aan de kant van Vridos waardoor er in 2 sets werd verloren, tussenstand 1-2.

In de tussentijd stond Boer te trappelen om de eerste damessingle voor haar rekening te nemen. Boer speelde weer voor het eerst een single na een lange knieblessure en dat deed ze verdienstelijk. De eerste set moest ze helaas nipt aan haar tegenstandster geven, maar daarna waren set 2 en 3 voor de Vridosdame.

Na deze single kwam er een extra baan vrij waardoor de 2e singles gelijktijdig gespeeld konden gaan worden. Visser had een 3e set nodig om tot een overwinning te kunnen komen, maar helaas werden er iets teveel fouten gemaakt aan het eind en stond het 2-3.

Kooijman deed wat er van haar verwacht wordt en pakte de single in 2 games. Dat deze dame inmiddels ruim 7 maanden in verwachting is maakt voor haar spelkwaliteiten nog niks uit, waar het team erg blij mee is. Als laatste gingen de mixen de baan op, Putters/Aantjes speelden een goede wedstrijd en wonnen eenvoudig in 2 games, op de andere baan haalden Kooijman/Visser de laatste winst binnen waarmee de uitslag 2-6 werd in het voordeel van Vridos.
De aankomende wedstrijden zijn er belangrijke punten te behalen voor de race om het kampioenschap, aankomend weekend zal het team het opnemen tegen Conquesto.

Add Comment