Vridos

  /  Badminton   /  Badminton: Vridos 1 speelt zich veilig.

Badminton: Vridos 1 speelt zich veilig.

Afgelopen weekend behaalde Vridos 1 een knappe 6-2 overwinning tegen Thiela 1 uit Tiel. Door deze score is het team met nog één wedstrijd te gaan niet meer te achterhalen door de degradatiekandidaten. Sterker nog, het levert een mooie plaats in de middenmoot van de tweede divisie op. Een knappe prestatie, want vanwege blessureleed bij Iris Putters en Aron de Rooij hebben de Giessenburgers geen enkele wedstrijd in de sterkste formatie opgetreden.

Met behulp van de vele invallers; Marieke Boer, Marlijn Kortschot, Nadi de Rooij, Laura van der Aa, Laura van Horik en Dick van Rosmalen, zijn alle wedstrijden toch gespeeld en zijn hierbij de benodigde puntjes binnen gesprokkeld. Hiervoor alvast alle dank vanuit de teamleden van team 1.

De overige vaste spelers Ellen Kooijman, Andre Aantjes en Sebastiaan Visser speelde een goed seizoen en wisten meer dan voldoende wedstrijden winnend af te sluiten om zich veilig te spelen.

Kooijman heeft zelfs met nog één wedstrijd te gaan een 100% score in het enkelspel.

Komend weekend wordt de competitie afgesloten met een uitwedstrijden tegen het al gedegradeerde VELO 4. Daarna kunnen alle spelers even rust nemen tot in het voorjaar weer de benodigde toernooien (waaronder de jaarlijkse clubkampioenschappen) op het programma staan.

Add Comment