Vridos

  /  Badminton   /  Asterix -Vridos

Asterix -Vridos

Afgelopen zondag stond de belangrijke uitwedstrijd tegen Asterix uit Rotterdam op het programma. We wilden voor een ruime overwinning gaan om uit te lopen op de nummer 2 Dropshot uit Den Haag.

Allereerst ging de herendubbel Andre Aantjes/Frank Versteeg de baan op. Er werd ruim gewonnen met 21-13 en 21-16 en het 1e punt was binnengeslagen. Hierna gingen Ellen Kooijman/Iris Putters de baan op en speelden een hele sterke dubbel. De tegenstander kwam er niet aan te pas en er werd met zeer ruime cijfers gewonnen.

Na de dubbels mochten Versteeg en Kooijman de baan op voor de eerste singles. Versteeg speelde een wisselvallige wedstrijd, maar haalde aan het eind van de spannende 3e set de belangrijke punten binnen en won knap met 21-19.

Kooijman kwam geen moment in de problemen en won met 2 keer 21-10 haar single. Hierna was het de beurt aan Sebastiaan Visser en Iris Putters om de single te spelen. Visser had een sterke tegenstander met veel schijnslagen, maar won toch sterk in 2 sets. Putters had ook een sterke tegenstandster, maar zonder echt in de problemen zijn gekomen werd er gewonnen met 21-15 en 21-16.

 

Hierna stonden de mixen op het programma. Putters/Aantjes won in een wisselvallige wedstrijd ruim in 2 sets en zo stond er 7-0 op het scorebord. Nog 1 punt en we zouden zeker de nummer 1 blijven in de poule. De mix Kooijman/Visser won de eerste set sterk met 21-15. De 2e set ging gelijk op met veel lange mooie rally’s, toch werden de belangrijkste punten gemaakt door het Vridos duo en werd er knap gewonnen met 21-19.

Er stond een verdiende 8-0 op het scorebord. Volgende week wacht een moeilijke wedstrijd tegen de nummer 2 Dropshot uit Den Haag.

Add Comment