Vridos

  /  Algemeen   /  Update actiepunten vanuit ALV 2022

Update actiepunten vanuit ALV 2022

 • Livestreamen van wedstrijden mogelijk maken
  We gaan niet standaard wedstrijden livestreamen, maar op aanvraag kan Vridos dit wel regelen. Het is de vraag of streamen het gewenste effect heeft. Hierbij rekening houdend met de omzet aan de bar, animo voor online kijken en de tijd/kosten die gepaard gaan met het organiseren van de streaming. De mening van het bestuur is momenteel dat zolang de sporthal open is voor toeschouwers, er geen streaming wordt georganiseerd. 
 • Geluidsinstallatie in sporthal verbeteren
  De geluidsinstallatie in de sporthal is verbeterd. Tijdens toernooien kan een microfoon gebruikt worden en is het geluid zowel beneden als boven te horen. Ook is er een nieuwe headset voor de lessen geregeld. Een nieuwe zoomer is geplaatst. 
 • EHBO, BHV, IVA trainingen opstarten
  De inventarisatie van certificaten voor EHBO, BHV en IVA onder de leden en leiding is zo goed als afgerond. De administratie van deze gegevens is verbeterd en genoteerd in het ledenadministratieprogramma AllUnited. Voor ons als Vridos is het hebben van EHBO en BHV niet verplicht, maar IVA wel. IVA is noodzakelijk voor het schenken van alcohol in de kantine. Het aantal leden met een IVA-certificaat is voldoende. We zijn aan het inventariseren hoe wel deze graad kunnen verhogen. Het idee is om alle leden die 18 jaar worden vanaf dat moment een IVA-cursus aan te bieden.
 • Zakjes om ice-packs regelen
  Geregeld en aanwezig. 
 • Pleisters vervangen door variant die wel plakken
  Geregeld en aanwezig. 
 • Promotie bijstandsregeling gemeente
  Wij hebben tot nu toe geen expliciete aandacht besteed aan het informeren van leden over Stichting Leergeld. Wel is op de website te lezen dat er regelingen zijn die door de gemeente worden aangeboden. Er zal geen actieve promotie onder de leden worden gedaan, maar mocht geld de reden zijn om te stoppen bij Vridos weet dan dat je in aanmerking kunt komen voor deze regeling bij de gemeente. Voor meer informatie over Stichting Leergeld, zie https://leergeldav.nl/.  

Vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Vridos
Anouk Rietveld

Add Comment