Vridos

  /  Algemeen   /  Reclame-Sponsoring   /  Sponsormiddag bij de afdeling Volleybal

Sponsormiddag bij de afdeling Volleybal

Afgelopen zaterdagmiddag 12 april 2014 heeft de afdeling volleybal haar sponsoren voor de heren 1, dames 1 en het meisjes team uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje te komen kijken naar de wedstrijden van hun gesponsorde teams, waarbij door Vincent Wols de sponsoren hartelijk werden bedankt voor hun steun. Daarna er foto’s werden gemaakt van de teams met de sponsoren erbij.
Al met al een geslaagde middag voor zowel de sponsoren als voor Vridos.
Voor het eerste heren team waren dat de sponsoren  Kaasboerderij Slob te Giessenburg, vertegenwoordigd door Anne en Ageeth Slob en Adcim vertegenwoordigd door Marvin en Ida van Dalen.
De heer Johan de Groot vertegenwoordigde als sponsor van het eerste dames team Transportbedrijf Joh. de Groot te Giessenburg. Dit eerste dames team wordt ook mede gesponsord door Parti, noten, koffie, chocolade Piazza Center te Gorinchem, hiervoor was de heer Harald Weitering aanwezig.
Van de beide sponsoren voor het meisjes team, Umbra te Bleskensgraaf en Woltman Pilling Equipment te Giessenburg, was de heer Leo Rietveld van Umbra aanwezig, de heer Woltman was verhinderd.

Bij deze worden de sponsoren nogmaals hartelijk bedankt voor hun steun aan onze vereniging.

 

Add Comment