Vridos

  /  Gym   /  Zomerkampen 2014 ‘In het wild’

Zomerkampen 2014 ‘In het wild’

Ook in 2014 zijn er weer zomerkampen! Dit kamp wordt jaarlijks gehouden in Beekbergen. Zomerkamp is een kampweek waar een recreatief programma wordt georganiseerd. De activiteiten zijn onder andere waterspelletjes, bosspelen, speurtochten, knutselen en een bezoek aan het zwembad. Het programma is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Als vereniging hebben we nu nog geen leiding. Wel kun je je opgeven en wordt er later bekeken of er iemand mee kan. Mocht er niemand van de vereniging mee kunnen, gaat er een leiding van een andere vereniging mee en wordt het bedrag per deelnemer met € 20,- verhoogd. Alle kinderen zijn verdeelt in leeftijdscategorieën.
6 t/m 8 jaar Sjoka (½ week kamp)
8 t/m 10 jaar Joka
10 t/m 12 jaar Tika
13 t/m 15 jaar Mika
15 t/m 18 jaar Ouka
Een kind die bij aanvang van het kamp 8 jaar is mag kiezen voor een halve of een hele week kamp, een kind wat bij aanvang van het kamp 10 jaar is mag kiezen uit de categorie 8 t/m 10 of 10 t/m 12 jaar. Hier zit een verschil in qua moeilijkheid van de spellen en de bedtijden.
Er zijn drie kampen, het recreatie kamp is het ‘gewone kamp’, bij het gymkamp ga je 4 à 5 keer per week 2,5 uur gymmen in een ingerichte turnhal met gymleiding en bij het danskamp ga je 4 à 5 keer per week 2,5 uur dansen met dansleiding.
Prijzen
[table “106” not found /]

Wil je meer informatie, of ben je al zo enthousiast dat je je alvast wilt opgeven? Dit kan door een envelop in te leveren met je naam, geboortedatum, leeftijdscategorie en een aanbetaling van € 20,- bij Janine. De inschrijvingen gaan snel, wees er op tijd bij! Er is  geen week vastgesteld, er is vrije keuze. De week van 20 t/m 26 juli is al bijna vol.
Voor meer informatie kun je terecht bij:
Janine Kuiper, janine_kuiper@live.nl of 06 20779856
Ook staat er veel informatie en foto’s op www.zoka.nl

Add Comment