Vridos

  /  Gym   /  ZOKA ‘Zomerkampen onderzoekt!’

ZOKA ‘Zomerkampen onderzoekt!’

Het thema van 2017 is…. Zomerkampen onderzoekt!!!

Ook in 2017 zijn er weer zomerkampen! Dit kamp wordt jaarlijks gehouden in Beekbergen. Zomerkamp is een kampweek waar een recreatief programma wordt georganiseerd. De activiteiten zijn onder andere; waterspelletjes, bosspelen, speurtochten, knutselen en een bezoek aan het zwembad. Het programma is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Alle kinderen zijn verdeeld in leeftijdscategorieën. Deze zomer zijn er weer 7 weken kamp die starten op 10 juli. Er kan zelf een keuze gemaakt worden welke week het beste uit komt (indien deze beschikbaar is, zie weekindeling). 6 t/m 8 jaar Sjoka (½ week kamp) 8 t/m 10 jaar Joka 10 t/m 12 jaar Tika 13 t/m 15 jaar Mika 15 t/m 18 jaar Ouka
Een kind dat bij aanvang van het kamp 8 jaar is mag kiezen voor een halve of een hele week kamp, een kind wat bij aanvang van het kamp 10 jaar is mag kiezen uit de categorie 8 t/m 10 of 10 t/m 12 jaar. Hier zit een verschil in qua moeilijkheid van de spellen en de bedtijden.
Er zijn vier verschillende kampen: recreatie kamp is het ‘gewone kamp’. Bij het gym-, dans- of freerun kamp ga je 4 keer per week 2,5 uur sporten in een ingerichte turnhal met daarvoor opgeleide leiding.

[table “122” not found /]

Indien er geen leiding mee gaat, komt er een toeslag van € 20,00 per deelnemer bij. Ieder lid van Vridos is KNGU lid!
Wil je meer informatie, of ben je al zo enthousiast dat je je wilt opgeven? Dit kan door een envelop in te leveren met je naam, geboortedatum, leeftijdscategorie en een aanbetaling van € 20,= bij Janine. De inschrijvingen gaan snel, wees er op tijd bij!
Voor meer informatie kun je terecht bij: Janine Kuiper, janine_kuiper@live.nl of 06 20779856 www.zoka.nl
Promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=gEH8J7FlLNM De weekindeling vind je hier: http://zoka.nl/nl/Agenda.aspx

Add Comment