Vridos

  /  Gym   /  Freerunning wedstrijden Vridos 17 november a.s.

Freerunning wedstrijden Vridos 17 november a.s.

Freerunning wedstrijden Vridos

Dit jaar doen de Freerunnerers mee met Free running wedstrijden. Deze wedstrijden worden gehouden samen met Freerunnig groep van de OKK. De wedstrijden zijn in het OKK gebouw aan de Rijnstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam

Op zaterdag avond 17 november.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In de zaal worden diverse verschillende obstakels en toestellen neer gezet waarover de Free runners hun kunsten kunnen laten zien. De deelnemers moeten binnen een bepaald tijdbestek (ongeveer 1 minuut) laten zien wat ze kunnen. Deze worden dan beoordeeld door een jury op verschillende fronten zoals: Diversiteit, moeilijkheid en uitvoering. Hier komt uiteindelijk een cijfer uit. De deelnemers mogen hiervoor ook de assistenten als hulp vragen.

Deze avond is geen reguliere wedstrijd en is voor iedereen toegankelijk om te bezoeken. Tijdens de sessies zal er muziek gedraaid worden en de zaal is uitgelicht met sfeervolle lichten. De kantine zal ook tijdens deze wedstrijd open zijn. Dit alles moet bijdrage aan een unieke, gezellige en sportieve avond waarbij u de kunsten kunt zien van alle deelnemers.

 

 

 

 

Add Comment