Vridos

  /  Dames1   /  Vridos D1 heeft de smaak te pakken

Vridos D1 heeft de smaak te pakken

Zaterdag 1 februari speelden we thuis tegen Volley Meerkerk. Tanja was jarig en winst zou wel een heel mooi cadeau zijn 😉 

Tja, vorige week hadden we een goede wedstrijd gespeeld en 4-0 gewonnen, hopelijk konden we de positieve flow doorzetten. Meerkerk staat een stukje hoger dan wij, maar we wisten ook dat er met net spel best wat in zou kunnen zitten! 

We begonnen de eerste set met Saskia als spelverdeelster, Tanja en Leonie als passer-lopers, Diana op de diagonaal en Maike en Janine op het midden. De eerste set kunnen we kort over zijn, deze ging geweldig! Er werd goed geserveerd, de bal hoog teruggebracht naar de spelverdeelster waardoor Saskia iedereen kon bedienen. We wonnen deze set met 25-09. Erik herinnerde ons eraan dat het geen 4 sets zo zou zijn en ze meer weerstand gaan bieden, dit kwam ook uit. We bleven zo staan in de 2de set, maar Meerkerk ging netter spelen en meer prikken. Helaas konden we hier niet voldoende antwoord op geven en verloren deze set met 17-25. 

Met Saskia als spelverdeelster, Celeste en Leonie als passer-lopers, Heleen op de dia en Maike en Janine op het midden begonnen we aan set 3. Het liep gelijk op, maar door de verdedigende acties van Leonie, prikballetjes van Maike en Tanja met meer lengte op de middenpositie werd het een spannende set! En een punt is een punt Celeste, ook bij een prutsbal 😂 We wonnen deze met 25-23.

Op naar de 4e set, zou er een 3-1 winst inzitten vandaag? We bleven staan zoals we geëindigd waren waardoor Janine kon wisselen voor het verdedigende werk. Het ging gelijk op, maar uiteindelijk liepen we er overheen. Er werd goed verdedigd, waarna er mooie aanvallen kwamen met zo nu en dan een scorende prikbal van Sas. De set werd gepakt met 25-20. 

Marjanne & Erik, bedankt voor het tellen en coachen! 

Add Comment