Vridos

  /  Algemeen   /  Wist u datjes over CMV

Wist u datjes over CMV

Wist u dat…


…de CMV’ers van Vridos afgelopen zaterdag alweer hun vijfde toernooi hadden? Deze gespeeld werd in Dordrecht en Vridos hier met vijf teams op drie niveaus vertegenwoordigd was?


…zelfs de voorzitter van de volleybal moest komen opdagen om alles weer in goede banen te leiden?


…Thijs, Aswin, Jim en Quinten kampioen wisten te worden op niveau 2? Tim, Mauries, Naomi en Renske er zelfs nog een schepje bovenop deden door ongeslagen kampioen te worden op niveau 4?


…Quinten van Toor de jongste speler is met al twee CMV-titels op zijn naam? En hij hiervoor maar drie toernooien nodig had?


…Andries Boer er niet bij was en zo voorlopig het hoogste gemiddelde in stand houd met één CMV-titel uit één toernooi. Hij met zijn team toen ook de grootste overwinning ooit op zijn naam mocht schrijven: 26-2


…Stefan Bogaard met 32 duels de meeste wedstrijden op zijn naam heeft staan? Hij op de voet gevolgd wordt door Matthia (29) en Hannah (28)?


…Levi van de Weteringh afgelopen zaterdag debuteerde op niveau 3 en hij samen met Daan, Walter, Chris en Hannah één wedstrijd wist te winnen?


…en dat dit nog nooit eerder gebeurt is en hun trainers daarom nu heel trots zijn?


…Martijn Draayer als eerste nieuwe speler zaterdag meedeed op niveau 2? Hij in de voorbereiding maar drie trainingen nodig had?


…de teamgenoten van Martijn een opdracht meekregen van coach Wouter en daardoor de winst weg gaven aan de thuisploeg?


…wij met Lennert Buijk wel een succescoach in ons midden hebben? De eerste keer werd hij tweede, om vervolgens zijn team twee keer op rij kampioen te maken.


…Wim Goedegebuur tijdens zijn debuut op 26 maart nog beter is begonnen met één kampioenschap onder zijn leiding. Hij het toen ook een stuk zwaarder had omdat zijn basisviertal maar uit drie spelers bestond?


…wij volgend toernooi al ons eerste team op niveau 5 in gaan schrijven? Tim, Mauries, Naomi, Renske en Matthia ons op dit hoogste niveau gaan vertegenwoordigen?


…Fred, de mascotte van Dorith, Laila, Renske, Joanne en Naomi, nu een dubbel rooster heeft omdat de meiden uit elkaar zijn?


…de CMV afdeling van Vridos ondertussen al meer dan 30 kinderen telt!


…Vridos met zes teams samen met Sliedrecht Sport het sterkst vertegenwoordigd is op het volgende CMV toernooi op 16 april bij Meteoor.


…wij gaan proberen om op 28 mei Sliedrecht Sport af te troeven door met minimaal 8 teams mee te doen?


…CMV trainer Wouter Slob ondertussen zijn cursus nu wel behaald heeft? Hij alleen nog moet wachten op de diploma-uitreiking? Maar dit pas na zijn vakantie kan?


…wij 6 mei een ouder-kind toernooi houden en iedere CMV’er zo de kans krijgt om zijn vader of moeder af te troeven?


Verder wensen wij de kinderen veel succes met het volgende toernooi in Gorinchem!

Add Comment