Vridos

  /  Algemeen   /  Wandeltocht 2 september Vridos

Wandeltocht 2 september Vridos

Wij hebben goed nieuws! Op 2 september organiseren we een bijzondere dag om ons jubileumjaar te vieren. Deze dag staat in het teken van een gezellige wandeltocht en een speciale reünie.

Vridos Wandeling

De dag begint om 10:00 uur met de Vridos Wandeling. Na verwachting zullen er ook groepen later starten rond 11:00 uur. Dit is een prachtige kans om samen met vrienden, familie en mede-wandelliefhebbers een mooie wandeltocht te maken. We verzamelen bij De Giessehal, Giessenburg. Zorg dat u op tijd bent voor de start. Aanmelden voor de wandeling kan via deze link: https://forms.office.com/e/Djcc30JXPP .

Reünie voor oud-wandelleden van Vridos

We hebben ook iets speciaals gepland voor onze oud-leden van de wandelafdeling. Vanaf 9:00 uur bent u welkom bij de reünie op het plein voor sporthal De Giessehal. Onder het genot van koffie en gebak kunt u herinneringen ophalen met oude wandelvrienden. Uitsluitende is het mogelijk om mee te doen aan de wandeling. Aanmelden voor de reünie kan via deze link: https://forms.office.com/e/9qjKcqJdS4

Dit is een fantastische gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken, terwijl we genieten van het prachtige wandelavontuur. We zien er naar uit om u op deze speciale dag te verwelkomen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

We kijken er naar uit u te zien op 2 september!

 

 

Add Comment