Vridos

  /  Algemeen   /  Vridos zoekt enthousiaste vrijwilliger voor de sponsorcommissie (m/v)

Vridos zoekt enthousiaste vrijwilliger voor de sponsorcommissie (m/v)

Kom jij onze vereniging versterken???

I.v.m. het stoppen van ons sponsorcommissie-lid zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nieuwe, drijvende kracht voor onze sponsorcommissie. Deze oproep is niet alleen gericht aan onze leden maar spreekt mogelijk ook aan bij ouders of familieleden van onze sporters.

Als voorzitter van de sponsorcommissie onderhoud je de contacten met onze vaste sponsoren, werf je nieuwe sponsoren of leg je contacten op verzoek van leden die mogelijk een sponsor hebben gevonden voor geld, attributen of kleding.

Je bent communicatief sterk en vindt het ook leuk om contacten te leggen binnen het bedrijfsleven om te zorgen voor kleine en grotere inkomsten ten behoeve van de vereniging.

Veel sociale en zakelijke contacten in en rondom Giessenburg zijn geen vereiste, maar helpen je wel in je weg op zoek naar nieuwe sponsoren.

Het is  wenselijk dat je over weg kunt met de MS Office programma’s zoals Word en Excel.

Zonder vrijwilligers is een vereniging kansloos in het voortbestaan, dus lijkt bovenstaande je iets neem dan vrijblijvend contact op met de Voorzitter Ben Klieverik of Penningmeester Wim Goedegebuur via voorzitter@vridos.nl of penningmeester@vridos.nl   Graag ontmoeten wij je en kijken we samen of deze vrijwilligersfunctie bij jou past.

 

 

 

Add Comment