Vridos

  /  Algemeen   /  Vridos vrijwilligersavond 2013

Vridos vrijwilligersavond 2013

Afgelopen zaterdagavond heeft het Vridos bestuur de vele Vridos vrijwilligers een gezellige avond aangeboden.
Vrijwilligers die onze vereniging mede instant houden. Zonder hen zou onze vereniging geen bestaansrecht hebben.
De avond begon met sport en spel. Ongeveer de helft van de genodigden maakten hiervan gebruik. Door Anita was het James Bond spel uitgezet. Gezien de reacties van de deelnemers was dit zeer geslaagd. Denk niet dat dit zo maar een spelletje is voor de vrijwilligers, fanatiek werd er gestreden. Tussen door moest er ook nog gevolleyd worden met als handicap een dicht net zodat de tegenstanders niet te zien waren. Ook werd er gestreden om de hoogste toren te bouwen van spaghetti en schuimpjes. Hiervoor werd alle man-  en vrouwkrachten ingeschakeld. De foto’s geven weer hoe dit in z’n werk ging.
Nadat de stofwolken waren opgetrokken bleek team A te hebben gewonnen. De voorzitter echter vergat dit te melden en de bijbehorende prijzen werden dan ook niet uitgereikt. Deze zullen alsnog aan de winnaars worden uitgereikt.
Hierna werden de mensen uitgenodigd voor een hapje en een drankje in de kantine. Het bestuur onder aanvoering van Kees had een mooi warm en koud buffet klaargemaakt. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.
Deze avond was dan ook als een bedankje richting de vrijwilligers bedoeld. Zij die niet aanwezig konden zijn worden hierbij ook van harte bedankt voor hun inzet.
Al met al een geslaagde avond. Voor een impressie zie de foto’s in fotoalbum Vridos, in map Algemeen, elders op de site.
Mensen nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie inzet
Het Vridos bestuur

Add Comment