Vridos

  /  Algemeen   /  Vridos N6 ontwikkeld zich snel tegen Vollido

Vridos N6 ontwikkeld zich snel tegen Vollido

Hendrix-ido-ambacht – Na de toch wat spannende start van de competitie tegen het team van SSS mochten de meiden een week later al vroeg aantreden in een uitwedstrijd tegen het eerste niveau 6 team van Vollido.

De wedstrijd van vorige week was toch wat anders gelopen dan de meiden en ook hun coach van te voren had verwacht en ook deze week was dat weer het geval. Op de training van afgelopen dinsdag werd er wederom door iedereen goed werk geleverd en iedere bal werd van de grond gehaald. Vol vertrouwen werd er dus uitgekeken naar de wedstrijd van deze week.

Aangekomen in de Ridderhal werd duidelijk dat de tegenpartij alvast een charme offensief was begonnen: eerst eens een half uur wachten op de tribune en vervolgens binnen vijf minuten warm aan de wedstrijd beginnen?? Ondanks de wat chaotische start bleek al snel dat de meiden veel geleerd hadden afgelopen week en dat de spanning er nu toch echt wel af was: de service ging, in tegenstelling tot vorige week, stuk voor stuk goed en dus mijn complimenten! Echter konden de meiden niet voorkomen dat het eerste punt toch met 25-18 naar de tegenpartij ging.

Tijdens de tweede set ging het even helemaal anders. Waar de meiden de eerste set met veel plezier en enthousiasme speelde werkte het verlies van de eerste set door in de tweede. Er heerste een wat gelaten sfeer waardoor menig bal toch de vloer raakte, resultaat 25-7 voor Vollido. Ook de laatste twee sets werden uiteindelijk gewonnen door Vollido, maar stukje bij beetje kwam het plezier terug en werd er steeds beter gespeeld. Hopelijk kunnen we deze ontwikkelingen doortrekken naar de volgende wedstrijd thuis tegen SSS N6.

Add Comment