/  Algemeen   /  Vridos Heren 1 verliest van concurrent Wik-Univé 4

Vridos Heren 1 verliest van concurrent Wik-Univé 4

Vridos heeft zaterdag tegen concurrent Wik het onderling verschil op de ranglijst niet kunnen dichten. Vridos moest de wedstrijd spelen zonder vaste spelverdeler Ard van Houwelingen. Hij was ziek. Met invaller Ruben van der Wouden werd er goed begonnen aan de wedstrijd. Vridos had het initiatief en speelde de tegenstander zoek. Met 25-16 was de eerste set een uitgemaakte zaak. Ook de tweede set lag het initiatief aan de kant van de thuisploeg. Er werd snel een ruime voorsprong genomen. Echter toonde de bezoekers een enorme veerkracht. Ze raakte niet in paniek en beleven bal voor bal spelen. Een goede servicebeurt zorgde ervoor dat de achterstand snel terugliep. De spanning aan de kant van Vridos liep op en de koppies gingen steeds verder hangen. Wik won deze set uiteindelijk met 22-25. Het zelfvertrouwen van Vridos had een flinke knauw gekregen en Wik Univé speelde vrijuit. Ze roken dat er punten te winnen waren. Vridos vocht deze set vooral tegen zichzelf. Met 17-25 pakte Wik de set. In de laatste set leek Vridos zich weer herpakt te hebben. Maar ook nu was er één servicebeurt die een groot verschil maakte. De stand liep snel uit van 10-9 voor Vridos naar 13-21 voor Wik. Het leek een onmogelijke opgave om het tij nog te keren, maar Vridos probeerde het nog wel. Het gat werd nog wel enigszins gedicht, maar verder dan 20-25 werd het niet.