Vridos

  /  Algemeen   /  Vri-events Trefbaltoernooi was groot succes! + Foto’s

Vri-events Trefbaltoernooi was groot succes! + Foto’s

Giessenburg – Vrijdag 1 maart om half 2 in de middag, één voor één komen de kinderen binnen gelopen, allemaal in afwachting van wat hen te doen staat. Wie worden hun tegenstanders? Wie moeten ze verslaan? En misschien nog wel belangrijker: met wie zullen ze moeten samenwerken om uiteindelijk die felbegeerde Trefbal Trofee te winnen? Voor het eerst in de geschiedenis van Giessenburg organiseert de activiteitencommissie van sportvereniging Vridos het grote Vridos Trefbaltoernooi. En met succes, meer dan 70 kinderen hebben zich aangemeld om te strijden voor de eer!

Na een korte uitleg van de spelregels en de bekendmaking van de teams kon de strijd om half 3 dan toch eindelijk van start. Er werd gespeeld in twee poules van vijf teams en de uiteindelijke nummers één en twee van deze poules zouden in een halve finale en vervolgens een finale bepalen wie de winnaar zou worden van het grote toernooi!

De halve finales werd uiteindelijk om 17:00 gespeeld tussen Vridos 1 [nummer 2, poule 1] en Vridos 9 [nummer 1, poule 2] en Vridos 6 [nummer 2, poule 2] en Vridos 4 [nummer 1, poule 1]. Twee wedstrijden vol spanning waarbij uiteindelijk de volleybalmeiden van Vridos 6 en de zes jongens van Vridos 9 aan het langste eind wisten te trekken. In het laatste onderlinge treffen tussen deze twee wisten de meiden het lang vol te houden, maar moesten ze zich uiteindelijk toch gewonnen geven aan de jongens van Vridos 9, de uiteindelijke trefbalkampioenen! Gefeliciteerd!

Einduitslag:

Nummer 1:  Vridos 9
Nummer 2:  Vridos 6
Nummer 3:  Vridos 4
Nummer 4:  Vridos 1
Nummer 5:  Vridos 10
Nummer 6:  Vridos 2
Nummer 7:  Vridos 3
Nummer 8:  Vridos 8
Nummer 9:  Vridos 7
Nummer 10: Vridos 5

Al met al was het in ieder geval een vermoeiende, maar geslaagde dag! Zeker een activiteit die voor herhaling vatbaar is en we dus in het assortiment kunnen houden!

Na dit succesvolle trefbaltoernooi kunnen we vast vooruitkijken naar de volgende activiteit, of liever gezegd, activiteiten. De tweede week van mei wordt er namelijk weer een sportweek georganiseerd met afsluitend op zaterdag 11 mei een playbackshow met aansluitend Vridance’13. Dit feest zal voornamelijk in het teken staan van het 70 jarig bestaan van Vridos, maar ook zullen we weer de sportverkiezing van het jaar organiseren! Wie wordt volgens jou de sportman, sportvrouw, sportteam, sportcoach, sporttalent (onder 10 jaar) of sporttalent (ouder dan 10 jaar) van het jaar? Half maart worden de eerste nominaties bekend en vanaf 1 april zullen jullie allen via de website jullie stem kunnen uitbrengen! Hou de website dus in de gaten!
Tenslotte: de foto’s vindt u hierhttp://www.vridos.nl/fotoalbum/Algemeen/Trefbaltoernooi

Comments
  • Ben Klieverik
    2 maart 2013

    Wouter en je medewerkers nogmaals bedankt voor de prima organisatie. Ik geef je het te doen meer dan 70 kinderen in bedwang houden. Heb zelf ook genoten van de verbetenheid van de kinderen bij het spel trefbal.

    reply
Add Comment