Vridos

  /  Algemeen   /  Vri-Events Organiseert! Trefbaltoernooi op vrijdag 1 maart

Vri-Events Organiseert! Trefbaltoernooi op vrijdag 1 maart

“Daar sta je dan, een directe confrontatie met de tegenstander en na het fluitsignaal kan de wedstrijd dan eindelijk beginnen. Je volgt de bal, duikt weg, een sprong opzij en je hebt hem gevangen! Het is nu jouw beurt, een kans om je tegenstander af te gooien, op een haar na weet het doelwit de bal te ontwijken. Maar dan…dan plots voel je een tik op je rug, afgegooid, over en uit, gelukkig mag je vanaf de achterlijn proberen om je een weg terug te vechten in de strijd om samen met je teamgenoten te spelen voor de winst!”

Durf jij ook de uitdaging aan? Win jij met jou team de felbegeerde TrefbalTrofee? Schrijf je dan nu samen met een vriend/vriendin in om de strijd aan te gaan, want Vri-Events organiseert op vrijdag 1 maart 2013:

Het grote Vridos Trefbaltoernooi

Het toernooi zal plaats vinden in sporthal Neerpolder in Giessenburg op vrijdagmiddag 1 maart. Vanaf 14:00 zal de strijd losbarsten en zo zullen er gedurende de gehele middag verschillende wedstrijden gespeeld worden.

Vridos Trefbaltoernooi
Wat: Trefbaltoernooi in teams van 8 spelers
Wie: voor iedereen vanaf 7 jaar
Wanneer: 1 maart 2013
Tijd: 14:00 (zaal open om 13:30) tot 18:00
Waar: Sporthal Neerpolder
Kosten: € 1,00 voor een hapje en een drankje
Inschrijven: individueel of met een vriend(in) voor 19 februari
Meer informatie: activiteitencommissie@vridos.nl

Schrijf je dus nu voor 19 februari in door het inschrijfformulier (volgt later) in te leveren bij de daarvoor bestemde bus in de gang, je trainer of via e-mail naar activiteitencommisie@vridos.nl.

Add Comment