Vridos

  /  Algemeen   /  Der Friedhof Menschen 1 winnen eerste Sportweek-activiteit!

Der Friedhof Menschen 1 winnen eerste Sportweek-activiteit!

Giessenburg – Het is zover! De sportweek is van start en hoe…! Stel je eens voor: de zon brand fel buiten, geen wolkje aan de hemel en de warme lucht waait rustig de sporthal binnen. Daar sta je dan, samen met jouw twee teamgenoten binnen de lijnen klaar voor weer een potje smashbal.
De wedstrijd begint en zodra de eerste bal op de grond stuitert weet jij dat je er achter aan moet, zorgen dat jij hem vangt voordat hij de grond opnieuw raakt. Opgeven is geen optie en dus snel je met al je kracht het onbekende tegemoet met maar één doel, zorgen dat jij die bal te pakken krijgt! Al je kracht moet je geven om die bal te pakken te krijgen, gelukt, en dan snel terug, terug naar het net om de bal een flinke klap te geven richting het veld van je tegenstander!
 
Zo vloog het spel in onze eigen sporthal afgelopen maandagmiddag tijdens de eerste Sportweek-activiteit heen en weer! Er werd wat afgezweet door de verschillende kinderen die zich aangemeld hadden, maar wat hadden ze een inzet! Ballen die op miraculeuze wijzen als nog van de grond gehouden wisten te worden om op tactisch inzicht direct een punt opleverde! Uiteindelijk streden 9 teams in verschillende onderlinge wedstrijden om de eer en tot het eind toe bleef het spannend totdat uiteindelijk het eerste team van de gasten van de kerkhoflaan, alias Der Friedhof Menschen 1, in de laatste wedstrijd, de laatste spanning weg namen en zo verdient met de bekers huiswaarts keerde!
 
De definitieve uitslag van het toernooi:
 
1. Der Friedhof Menschen 1, 14 punten
2. Manito, 12 punten
3. Geert and Friends, 12 punten
4. Minecraft, 10 punten
5. Der Friedhof Menschen 2, 9 punten
6. De Smashers, 7 punten
7. De drie Musketiers, 4 punten
8. De jongens van CMV 5, 4 punten
9. Flanti Go Girls, 0 punten
 
Eindelijk dus een zeer geslaagd en actief toernooi en zeker voor herhaling vatbaar! Na gedane arbeid keerde veel spelers en speelsters terug huiswaarts om snel de verkoeling te zoeken in het zwembad! Maar wat hebben we een plezier gehad, nouja…zweten dus! Hopelijk zijn de kids voldoende hersteld voor de volgende strijd, aanstaande woensdag start om 14:00 het tafeltennistoernooi! Wees er dus bij!

Add Comment