Vridos

  /  Algemeen   /  Update Corona maatregelen Vridos

Update Corona maatregelen Vridos

Beste Vridos Leden,

Afgelopen avond heeft het dagelijks  bestuur overleg gepleegd over de verdere gevolgen van de landelijke maatregelen. Wij verwachten dat deze maatregelen de komende dagen nog verder worden aangescherpt en derhalve hebben wij besloten om de maatregelen binnen Vridos ook aan te scherpen.

De Driekampen voor a.s. zaterdag zullen om deze reden toch worden geannuleerd. Ondanks het feit dat het aantal tegelijkertijd aanwezigen de 100 waarschijnlijk niet zal overstijgen zullen er tijdens de driekamp meer dan 100 verschillende individuele personen de sporthal bezoeken. In plaats te kiezen voor het strak reguleren van het aantal bezoekers is besloten om de grens niet op te zoeken en dus het evenement af te lassen.

Tevens heeft het bestuur besloten om met ingang van vrijdag 13-03-2020 alle sportactiviteiten te schrappen in afwachting tot nadere instructies vanuit sportbonden, RIVM en overheid. Alle activiteiten (dus ook alle trainingen) zullen geen doorgang hebben tot in ieder geval 31-03-2020 conform landelijk advies. 

Nadere berichtgeving vindt plaats via de e mail en de website van Vridos.

Met sportieve groet

S.V. Vridos

Add Comment