Vridos

  /  Algemeen   /  Update actiepunten vanuit ALV 2021

Update actiepunten vanuit ALV 2021

Uit de ALV op 27 september afgelopen jaar zijn een aantal actiepunten gekomen. Dit bericht is een update over deze actiepunten.

  • Inventarisatie voor uitbreiding rooster: Er is ruimte gecreëerd in het rooster voor een groep recreanten volleybal. Er is zeker nog de mogelijkheid om ruimte in het rooster te creëren voor nieuwe of extra lessen indien nieuwe leden er komen. Voor nu geen noodzaak om meer ruimte in het rooster te maken. Mocht er wel een wens zijn voor een nieuwe of extra les schroom dan niet om dit te laten weten. 
  • Inkijk naar de douches aanpakken: Het plaatsen van deurdrangers is te kostbaar voor de Til Groep, mede omdat het rooster boven de deuren in de weg zit. Het verlengen van de schotten is ook niet mogelijk. Daarom is de enige optie om de deur dicht te doen als de kleedkamer wordt betreden of als je de kleedruimte verlaat. 
  • Vridos promoten in Giessenburg: Voor de promotie van Vridos is nog weinig gedaan mede ook door het feit dat er erg weinig gesport kon worden. Nu de Covid-maatregelen langzaamaan verdwijnen zullen we flyers ontwikkelen die o.a. na de zomervakantie verspreid zullen worden onder de basisscholen en mogelijk ook langs de deuren in Giessenburg en omstreken. 
  • Hitte in de Giessenhal in de gaten houden: Er zijn sensoren geplaatst in De Giessenhal en we kunnen als Vridos nu zelf in de gaten houden wat de temperatuur en luchtvochtigheid zijn.
  • Raboclubsupport promoten onder de leden: Zodra de raboclubsupport actie weer loopt zullen we deze actief promoten onder de leden. Daarnaast start binnenkort de GroteClubactie en zal ook gepromoot worden onder de leden.
  • Enquête naar leden voor invulling speelruimte in kantine: Er is een enquête rondgestuurd naar de leden en dit heeft redelijk wat input opgeleverd. Nu is de kantine al wat meer aangekleed. Kom gerust eens boven kijken!

Met vriendelijke groet
Namens het bestuur van Vridos
Anouk Rietveld

Add Comment