/  Algemeen   /  Vridos kan niet winnen van Alfa/Next Volley 5.

Vridos kan niet winnen van Alfa/Next Volley 5.

De Giessenburgse lange mannen hebben na twee overwinningen de eerste nederlaag te pakken.

Thuis werd er met 1-3 verloren van Alfa/Next Volley.
Vridos begon de wedstrijd goed en kon lange tijd de Dordtenaren volgen, maar kwam aan het eind van de set net iets te kort. 22-25.
De tweede set begon Vridos slecht. Al snel stond er een grote achterstand op de borden (3-12).
De pass werd niet goed verzorgt en aanvallend ging alles verkeerd. Na de tweede time-out werd het spelletje echter weer opgepakt en bleek Vridos niet onder te hoeven doen voor de bezoekers. Het gat kon echter niet gedicht worden. 15-25.
Ook in de derde set begon Vridos weer te matig. Vooral de passing was ondermaats. Hierdoor was de spelverdeling te doorzichtig en stond Alfa/Next Volley de ballen op te wachten en kreeg Vridos ze weer om de oren. Bij 11-20 leek het gespeeld te zijn, maar door een ijzersterke serviceserie kwam Vridos toch weer in de beurt. 19-21. Vridos zat in een flow en zette Alfa/Next Volley onder een zware druk. Alles lukte nu bij Vridos. Aanvallend kon Vridos een vuist maken en ook de blokkering pakte nu de ballen wel. Met 25-23 kreeg Vridos loon naar werken.
In de vierde set kon Vridos de flow niet volhouden. Alfa/Next Volley liep gestaag uit en haalde de set met 19-25 enigszins eenvoudig binnen

De Giessenburgse lange mannen hebben na twee overwinningen de eerste nederlaag te pakken. Thuis werd er met 1-3 verloren van Alfa/Next Volley.Vridos begon de wedstrijd goed en kon lange tijd de Dordtenaren volgen, maar kwam aan het eind van de set net iets te kort. 22-25.De tweede set begon Vridos slecht. Al snel stond er een grote achterstand op de borden (3-12).De pass werd niet goed verzorgt en aanvallend ging alles verkeerd. Na de tweede time-out werd het spelletje echter weer opgepakt en bleek Vridos niet onder te hoeven doen voor de bezoekers. Het gat kon echter niet gedicht worden. 15-25.Ook in de derde set begon Vridos weer te matig. Vooral de passing was ondermaats. Hierdoor was de spelverdeling te doorzichtig en stond Alfa/Next Volley de ballen op te wachten en kreeg Vridos ze weer om de oren. Bij 11-20 leek het gespeeld te zijn, maar door een ijzersterke serviceserie kwam Vridos toch weer in de beurt. 19-21. Vridos zat in een flow en zette Alfa/Next Volley onder een zware druk. Alles lukte nu bij Vridos. Aanvallend kon Vridos een vuist maken en ook de blokkering pakte nu de ballen wel. Met 25-23 kreeg Vridos loon naar werken.In de vierde set kon Vridos de flow niet volhouden. Alfa/Next Volley liep gestaag uit en haalde de set met 19-25 enigszins eenvoudig binnen