Vridos

  /  Algemeen   /  Snollebollekes prolongeren Giessenburg-open titel!

Snollebollekes prolongeren Giessenburg-open titel!

Giessenburg – Het begint zo langzaamaan een traditie te worden! Een verkapte nieuwjaarsreceptie in sportieve vorm. Afgelopen zaterdag 2 januari organiseerde Vridos namelijk de derde editie van het Giessenburg-open nieuwjaarstoernooi. Maar liefst 16 teams variërend van buurtverenigingen, vrienden tot teamgenoten traden aan voor de strijd naar de titel en het bijbehorende bittergarnituur. Alsof we afgelopen dagen nog niet genoeg gesnoept hebben.

Om 19:00 startte de eerste wedstrijden tussen De trouwelings en Technovlinders en op veld 2 de wedstrijd Technobutterflies tegen De Bitterballen. Na uiteindelijk 4 uur spelen en heel wat rekenzorgen bleken Familie Roverts, Snollebollekes, De trouwelings en nipt De Bitterballen ten kosten van Muilwijk en de Vries zich te plaatsen voor de halve finales waarbij de Gorinchemse Snollebollekes met in hun gelederen de broer van Wouter wederom er met de titel vandoor gingen. Gefeliciteerd!

Echter kon dit de sfeer niet drukken. Een mooie opkomst en veel sportieve wedstrijden vol plezier! De foto’s gemaakt door Roy de Korte komen binnenkort online!

IMG_4476

Add Comment